معاون توسعه معاونت علمی:
سرمایه گذاری بیش از ۱۸هزار میلیاردی در صندوق های خطر پذیر
با فناوری: معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی اظهار داشت: بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری خطرپذیر در كشور در حال اجرا می باشد.
به گزارش با فناوری به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیرضا دلیری با اشاره به بررسی های صورت گرفته از دستگاه های متولی فعالیت در حوزه سرمایه گذاری خطرپذیر اظهار داشت: بر مبنای بررسی عملكردی كه ما از دستگاه های متولی این فعالیت در این بخش انجام داده ایم، دریافته ایم در سه سال قبل بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال، سرمایه گذاری خطرپذیر صورت گرفته یا در حال اجرا می باشد.
وی اضافه كرد: با عنایت به اینكه این فعالیت درگذشته نزدیك به صفر بوده، این خروجی می تواند برای كشور عدد قابل توجهی باشد.
دلیری اظهار داشت: معاونت علمی و فناوری بر آن است تا آمار فعلی را در بخش سرمایه گذاری خطرپذیر توسعه دهد، بنابراین در این زمینه با تمام مجموعه های بزرگ اقتصادی به گونه ای وارد مذاكره شده است، تا بستر سرمایه گذاری خطرپذیر را در كشور فعال تركند.
وی با تاكید بر اینكه یكی از اولویت های معاونت علمی توسعه سرمایه گذاری خطرپذیر در كشور است اظهار نمود: ماهیت فعالیت های دانش بنیانی و استارتاپی در حوزه سرمایه گذاری خطرپذیر در كشور مبحث مهم و شاخص، پوشش ریسك در این حوزه می باشد.
دلیری بابیان اینكه یكی از بحث هایی مهم و مطرح در حوزه دانش بنیان مبحث سرمایه گذاری خطرپذیر در كشور است اظهار داشت: طرح هایی كه بعنوان طرح های نوآورانه دانش بنیان شناخته می شوند، معمولاً همچون طرح هایی هستند كه دارای ریسك بالایی هستند، بنابراین در بستر سرمایه گذاری عادی امكان سرمایه گذاری برای آن ها وجود ندارد، به صورتی كه احتمال شكست هم در این حوزه وجود دارد.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی اظهار داشت: در دنیا مبحث سرمایه گذاری های خطرپذیر به صورت جداگانه و فایل مستقل از سایر سرمایه گذاری ها فعالیت می كند، چراكه ضمن آنكه تیم فعال در این حوزه می بایست از قدرت ریسك پذیری بالایی برخوردار باشد، ماهیت پروژه ها هم در مواقعی قابلیت ریسك پذیری را دارد. بنابراین با عنایت به این امر، افرادی كه می خواهند به حوزه سرمایه گذاری خطرپذیر ورود پیدا كنند، می بایست تا حد ممكن ریسك سرمایه گذاری خطرپذیر را كاهش دهند و واقف باشند كه در صورت عدم مدیریت، امكان دارد پروژه با شكست مواجه شود.
وی بیان كرد: فعالیت در حوزه سرمایه گذاری های خطرپذیر ضمن آنكه می تواند شكست هایی به دنبال داشته باشد، موفقیت هایی را هم با سود سرمایه بالا در مواقعی به دنبال دارد و دلیل این سودهایی بالا وجود افراد كمی است كه به این حوزه، به علت ریسك بالا ورود پیدا می كنند.
معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با اشاره به وضعیت این حوزه در كشور بیان كرد: در كشور ما چند سالی است كه بحث های سرمایه گذاری خطرپذیر مطرح گردیده است و ابتدا در برنامه سوم و چهارم بعنوان صندوق های پژوهش فناوری غیر دولتی در كشور راه اندازی گردید، كه قسمتی از فعالیت آن ها صندوق های خطرپذیر بود. با عنایت به اقدامات صورت گرفته در این بخش، شاهد بودیم كه امسال این صندوق ها باقدرت بیشتری ورود پیدا كردند و در حوزه صندوق های خطرپذیر هم فعالیت هایی صورت گرفت.
دلیری با اشاره به نقش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه صندوق های جسورانه اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته از جانب معاونت علمی و همینطور امضاء تفاهم نامه با سازمان بورس، صندوق های جدیدی در قالب بازار سرمایه با مجوز بورس ایران، تولید و بعنوان صندوق های سرمایه گذاری جسورانه وارد عمل شده اند.
وی با تاكید بر توسعه فعالیت صندوق های جسورانه در كشور بیان كرد: به منظور توسعه و گسترش فعالیت در این بخش معاونت علمی به ترغیب بنگاه های بزرگ اقتصادی پرداخت و بستر ورود این فعالین را به این مسیر فراهم نمود. همینطور به منظور فعالیت صندوق های جسورانه چه در قالب بورس و چه در بحث غیر بورس، می بایست نهادهای مالی بزرگ وارد عمل شوند تا آن ها را زیر چتر حمایتی خود قرار دهند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب