در دانشگاه استنفورد انجام شد
دومین هیبرید موفق حیوان-انسان
با فناوری: محققان دانشگاه ˮاستنفوردˮ برای تولید یك هیبرید گوسفند-انسان، سلول های بنیادی انسانی را به داخل بدن جنین حیوان انتخاب شده، وارد كردند.
به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، به دنبال نتایج تحقیق هیبرید یك انسان و خوك كه سال قبل انجام شد، امسال یك تیم از محققان دانشگاه ˮاستنفوردˮ یك هیبرید گوسفند– انسان بوجود آورده اند.
محققان می گویند هدف از تولید هیبرید انسان- حیوان این بود كه دریابیم كه آیا ممكن است اعضای انسان ها در حیوانات رشد كند تا جایگزین اندام های معیوب در بدن انسان ها شوند یا خیر.
در این صورت بدن بیماران اندام ها را رد نمی كند، زیرا سلول هایی كه برای تولید آنها استفاده شده است، سلول های خودشان خواهد بود. محققان در آزمایشات خود از یك گوسفند استفاده كردند، زیرا ˮلقاح مصنوعیˮ (IVF) گوسفندان آسان تر از خوك ها است و اندام های بدن گوسفندان حدودا هم اندازه اندام های بدن انسان ها هستند.
مراحل تولید یك هیبرید با جمع آوری سلول های بنیادی انسان شروع می گردد كه این سلول ها می توانند درون هر نوع اندامی رشد كنند. سپس، جنین یك حیوان مانند خوك یا گوسفندی گرفته می گردد و DNA آن برای غیر فعال كردن بخشی كه به صورت معمول مسئول ساخت اندام مورد نظر بعنوان مثال، كبد است، تغییر می كند.
سپس سلول های بنیادی انسانی به بدن جنین وارد می شوند و در مرحله بعد جنین به رحم حیوانی كه آن را اهدا كرده است، منتقل می گردد. بدین سان یك اندام انسانی مانند كبد، می تواند در داخل بدن حیوان مورد نظر رشد كند.
محققان اظهار داشتند كه در این تحقیق، تنها یك صدم درصد از سلول ها در بدن جنین گوسفند، متعلق به انسان بودند و بقیه سلول های خود گوسفند بودند. خیلی بیشتر از یك صدم درصد حتی شاید تا یك درصد سلول انسانی لازم است تا در واقع یك اندام رشد كند. این جنین ها مجاز به بالغ شدن، نشدند و بعد از 28 روز رشد، این جنین ها كشته شدند.
انتهای پیلم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب