ضرورت دفاع از فناوری های بومی کنترل زلزله

ضرورت دفاع از فناوری های بومی کنترل زلزله

با فناوری: در بازدید مسئولان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر ضرورت دفاع از فناوری های بومی کنترل زلزله و بهره برداری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در اجرای پروژه های ملی تأکید شد.



به گزارش با فناوری به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در امتداد پیشرفت ایمنی سازه های حساس و بیمارستانی در مقابل حوادث زمین لرزه، جمعی از مسئولان ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان حوزه های هوافضا، حمل و نقل و شهرسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، به همراه مدیران امور مهندسی و فناوری سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات دولتی و عمومی، از کارخانه کهرنگ لاستیک مستقر در شهرک صنعتی اشترجان اصفهان بازدید کردند.
در جریان این بازدید، رناسی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان کهرنگ لاستیک، ضمن تشریح جایگاه تکنولوژی های جدید کنترل زلزله در پایین آوردن خسارات لرزه ای، به معرفی انواع جداگرهای لرزه ای و میراگرهای ارتعاشی تولیدی این شرکت پرداخت.
وی همینطور به پروژه های شاخص اجرائی همچون سیستم های جداسازی لرزه ای در پل طبقاتی صدر تهران و بیمارستان شهید صدوقی اصفهان اشاره نمود که با استفاده از فناوری های بومی این شرکت اجرا شده اند.
در ادامه، مسئولان از خط تولید و محصولات متنوع شرکت در عرصه های دیگر مانند تجهیزات صنعتی در رابطه با بنادر و کشتیرانی بازدید کردند.
رناسی در این بخش با تاکید بر نقش شرکت های دانش بنیان در تحقق اهداف توسعه صنعتی کشور، اظهار کرد: تمامی ظرفیتهای تخصصی و فنی موجود در کهرنگ لاستیک آماده همکاری در پروژه های زیرساختی و ملی است و دفاع از توان داخلی، مسیر تحقق خودکفایی و کاهش وابستگی را هموار می سازد.
در پایان این بازدید، باتوجه به خطرپذیری بالای کشور در مقابل زمین لرزه، بر لزوم دفاع از فناوری های بومی کنترل زلزله و بهره برداری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در اجرای پروژه های ملی با همکاری معاونت علمی، سازمان مجری و سایر نهادهای تخصصی تاکید شد. بطور خلاصه، به گزارش با فناوری به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در امتداد پیشرفت ایمنی سازه های حساس و بیمارستانی در مقابل حوادث زمین لرزه، جمعی از مسئولان ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان حوزه های هوافضا، حمل و نقل و شهرسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، به همراه مدیران امور مهندسی و فناوری سازمان مجری ساختمان ها و تأسیسات دولتی و عمومی، از کارخانه کهرنگ لاستیک مستقر در شهرک صنعتی اشترجان اصفهان بازدید نمودند. رناسی در این بخش با تکیه بر نقش شرکت های دانش بنیان در تحقق اهداف توسعه صنعتی کشور، اظهار داشت: تمامی ظرفیت های تخصصی و فنی موجود در کهرنگ لاستیک آماده همکاری در پروژه های زیرساختی و ملی است و دفاع از توان داخلی، مسیر تحقق خودکفایی و کاهش وابستگی را هموار می سازد.

منبع:

1404/11/17
14:59:52
5.0 / 5
6
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , دانش بنیان , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

از آخرین تحولات دنیای فناوری آگاه شوید و دانش خود را افزایش دهید

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است