آغاز صدور آزمایشی ای سیم (eSIM) در کشور
به گزارش با فناوری، حمید فتاحی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، اطلاع داد که در آینده نزدیک، سیمکارت های جدید به شکل الکترونیکی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت.
به گزارش با فناوری به نقل از خبر آنلاین، فتاحی تاکید کرد که این اقدام به سبب احتیاج به گذار از تکنولوژی های قدیمی و با وجود احتمال کندی در فرآیند اجرای کامل به سبب مسایل در رابطه با تحریم ها انجام شده است.
وی ادامه داد: «چندی پیش رویدادی در رابطه با فناوریهای جدید برگزار شد و برخی از اپراتورهای سیار هم از [فعال سازی] این خدمت برای مشترکین خود رونمایی کردند.»
ای سیم که به شکل یک تراشه کوچک درون گوشیهای جدید تعبیه می شود، علاوه بر کاهش هزینه های تولید و توزیع، مشکلاتی نظیر تعویض یا گم شدن سیمکارت فیزیکی را از بین می برد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب