دانشمندپروری برای سفر به ماه

دانشمندپروری برای سفر به ماه

به گزارش با فناوری، فضانوردان درحال گذراندن دوره آموزشی زمین شناسی در سطح جهانی تحت برنامه ˮپانگه آˮ هستند. در این دوره، کاوشگران فضایی برای تبدیل شدن به دانشمندان میدانی، با فعالیتهایی همچون انتخاب مکانهای مناسب برای فرود بر ماه طی مأموریت آینده آرتمیس و طراحی عملیات های علمی، به چالش کشیده می شوند.



به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، "الکساندر گرست" (Alexander Gerst) فضانورد آژانس فضایی اروپا و "استفانی ویلسون" (Stephanie Wilson) از ناسا، دوره فشرده ای را شروع کرده اند که آنها را به سراسر اروپا خواهد برد. این دوره آموزشی به آنها یاد می دهد که چگونه سنگ های علمی مرتبط را جمع آوری کنند و به صورت موثر مشاهدات زمین شناسی خویش را با تیم هایی که در زمین مستقر هستند، در بین بگذارند.

الکساندر می گوید: حالا که آغاز دوره جدیدی از اکتشافات فضایی نزدیک است، اهمیت زیادی دارد که ما فضانوردان، پایه و اساسی از دانش زمین شناسی سیاره ای کسب نماییم. در این مرحله، درس هایی که از گذشته زمین آموخته ایم را با اکتشاف ماه و مریخ ادغام می نماییم.

الکساندر و استفانی یاد می گیرند که چگونه به اهداف علمی در ماه و مریخ دست یابند و به صورت مستقل و همینطور هماهنگ با تیم های علمی مستقر در زمین کار کنند.

"لوردانا بسون" (Loredana Bessone)، سرپرست پروژه "پانگه آ" می گوید: خدمه پانگه آ که متشکل از دانشمندان و مهندسان سیاره شناسی اروپایی هستند، اطمینان حاصل خواهند کرد که با استفاده از بهترین روش های زمین شناسی به فعالیت می پردازند. ما از آنها می خواهیم که جالب ترین نمونه ها را در طول سفرهای آتی خود پیدا و جمع آوری کنند و برای آموزش بخصوص در مورد محل مأموریت و فرود آماده باشند.

تور بزرگ زمین شناسی

پروژه پانگه آ (Pangaea) تلفیقی از آموزش های نظری و سفرهای میدانی است که در رشته کوه دولومیت ایتالیا با آموزش هایی در مورد زمین شناسی مریخ و سیارک ها در دره بلترباخ شروع می شود.

از تاریخ ۱۲ تا ۱۷ سپتامبر، الکساندر و استفانی، ردپای فضانوردان آپولو را تا دهانه ریس (Ries) در آلمان دنبال خواهند کرد. این دهانه یکی از بهترین دهانه های برخوردی حفظ شده روی زمین است که خدمه آمریکایی پیش از پرواز به ماه در آنجا مورد آموزش قرار گرفتند.

آموختن در مورد فعل و انفعالات زمین شناسی بین فعالیتهای آتشفشانی و آب که دو عامل کلیدی در جستجوی حیات هستند، هدف سفر به مناظر آتشفشانی لانزاروته (Lanzarote) اسپانیا در نوامبر ۲۰۲۲ است.

دانشمندان فرای زمین

کارآموزان دوره پنجم پانگه آ، همگی آموزش های علمی گسترده ای را پیش از مأموریت های فضایی خود گذرانده اند.

الکساندر گرست، ژئوفیزیکدان و آتشفشان شناس که فرماندهی ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را در سال ۲۰۱۸ برعهده داشت، بیشتر از ۵۷۰۰ طلوع و غروب خورشید را در فضا گذرانده است. وی جستجو برای یافتن پاسخ هایی برای پرسش های علمی نه تنها در مدار، بلکه بر روی زمین را جذاب می داند. این دانشمند همینطور در سال ۲۰۱۹ به انجام اکتشاف زیرزمینی پرداخت.

وی می گوید: پروژه پانگه آ بخصوص برای من بعنوان یک ژئوفیزیکدان آموزش دیده که کارهای میدانی زیادی در گذشته انجام داده ام، جالب است. تابحال این کارهای میدانی را تنها در زمین انجام داده ام، اما امیدوارم که این مورد را تغییر دهم.

این فضانورد اروپایی به همراه ویلسون، یکی از فضانوردان ارشد ناسا و عضو تیم آرتمیس، در این پروژه حضور خواهند داشت. ویلسون می تواند نخستین زنی باشد که پا بر سطح ماه می گذارد. وی بیشتر از ۴۲ روز را در فضا گذرانده است.




منبع:

1401/06/15
22:29:15
5.0 / 5
646
تگهای خبر: آموزش , سیاره , طراحی , مهندس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است