بدون نیاز به مواد شیمیایی؛

رباتی كه با الكتریسیته علف های هرز را نابود می كند

رباتی كه با الكتریسیته علف های هرز را نابود می كند

با فناوری: یك شركت انگلیسی رباتی ساخته كه علف های هرز را در مزرعه شناسایی می كند و با پالسی از الكتریسیته آنها را از ریشه نابود می كند. مقرر است این سیستم 2020 میلادی آزمایش شود.


به گزارش با فناوری به نقل از نیواطلس، صاحبان باغ و باغچه همیشه با مشكل علف های هرز دست و پنجه نرم می كنند. اما این مشكل برای كشاورزان در مقیاس وسیع تر به چالشی بزرگ هنگام برداشت محصول تبدیل می شود. در همین راستا مقرر است سال آینده یك ربات جدید آزمایش شود كه می تواند گیاهان ناخواسته و علف های هرز را ردیابی كند و با پالس الكتریسته نابود كند.
استارت آپ انگلیسی Small Robot Company این ربات را ساخته است. این شركت سال قبل سه ربات مخصوص خدمات نگهداری كشاورزی ابداع كرد كه تام، دیك و هری نام داشتند. این ربات ها برای اتوماسیون برخی كارهای كشاورزی وهمچنین كاهش هزینه ها ساخته شده بودند. تام یك ربات ردیابی علف های هرز است كه مساحت ۲۰ هكتار را پوشش می دهد و روزانه با استفاده از سیستم ناوبری و دوربین های نصب شده منطقه مذكور را بررسی می كند. دوربین های این ربات با وضوح میلی متری علف های هرز را شناسایی می كنند. ربات هری مجهز به یك مته است و طوری طراحی شده تا دانه گیاهان را با دقت بالایی بكارد و همین طور این ربات می تواند مكان كشت انواع گیاهان را ثبت كند تا نقشه ای دقیق از آن فراهم آورد. حالا این شركت اطلاعاتی از ربات دیك منتشر نموده است. این ربات بطور تجاری عرضه می شود و مجهز به فناوری از بین بردن علف های هرز است كه استارت آپ Rootwave آنرا ابداع كرده است. این ربات با استفاده از الكتریسیته علف های هرز را از داخل یعنی از ریشه می سوزاند. منفعت اصلی این شیوه كشتن علف های هرز آن است كه دیگر نیازی به مواد شیمیایی نیست و همین طور از كیفیت خاك و تنوع زیستی آن برای نسل آینده محافظت می شود. شركت تولید كننده ربات ها در نظر دارد با كمك ربات تام نقشه ای از محصول كشاورزی تهیه و علف های هرز را شناسایی كند. در مرحله بعد ربات دیك برای خنثی كردن تهدید علف های هرز ارسال می شود و با استفاده از سیستم های ناوبری خودكار و اطلاعات ربات تام، هدف های خودرا نابود می كند. مقرر است ربات های علف كش در ۲۰۲۰ میلادی در ۲۰ مزرعه انگلیس آزمایش شوند. شركت سازنده امیدوار است سرویس های خودرا در ۲۰۲۱ میلادی بطور تجاری عرضه نماید.


منبع:

1398/09/19
14:18:50
5.0 / 5
4268
تگهای خبر: آزمایش , ابداع , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است