با سرمایه گذاری ناسا صورت می گیرد

كنترل شرایط اورژانسی پزشكی در فضا

كنترل شرایط اورژانسی پزشكی در فضا

با فناوری: پژوهشگران آمریكایی تلاش دارند با شبیه سازی یك مركز درمانی، كنترل شرایط اورژانسی در فضا را به فضانوردان آموزش دهند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از ورج، اقدامات لازم برای كنترل موقعیت های اورژانسی، تماس تلفنی برای آمدن آمبولانس و رفتن به نزدیكترین بیمارستان هستند اما در فضا، چنین انتخاب هایی وجود ندارند. زمین از فضانوردان ساكن در "ایستگاه فضایی بین المللی"(ISS) چند ساعت فاصله دارد و تنها راه بازگشت به زمین، استفاده از یك كپسول مملو از اتمسفر این سیاره است. در نتیجه، فضانوردان برای كنار آمدن با شرایط اورژانسی احتمالی، باید آموزش های ابتدایی پزشكی را بگذرانند.
در هر حال، همیشه در شرایط وخیم، راهی برای تخلیه ایستگاه فضایی وجود دارد اما در سفرهایی كه به سمت ماه یا مریخ صورت می گیرند، چنین امكانی نیست. سفر به ماه، چندین روز و سفر به مریخ، چندین سال زمان می برد. فضانوردانی كه در این ماموریت ها به خصوص ماموریت مریخ حضور دارند، باید از عهده حل مشكلات بزرگ مربوط به سلامتی برآیند. شاید سیگنال های رادیویی در هر ماموریت، تا 20 دقیقه تاخیر داشته باشند و این یعنی، فضانوردان باید بتوانند مشكلات خویش را حل كنند.


"بیمارستان بریگم" (BWH) آمریكا در تلاش است تا راهی برای چگونگی آموزش فوریت های پزشكی در فضا پیدا كند. در این پروژه كه با سرمایه گذاری ناسا صورت می گیرد، پژوهشگران، یك مركز درمانی فضای عمیق را در مركز شبیه سازی پزشكی "STRATUS" این بیمارستان تاسیس كرده اند. این مركز درمانی، به یك سفینه فضایی تخیلی شباهت دارد اما هدف از ساخت آن، شبیه سازی یك واحد پزشكی واقعی در ماموریت های ناسا است.
در این واحد، تجهیزات پزشكی لازم همچون نمایشگر ضربان قلب و اسكنر مافوق صوت به چشم می خورند كه همه آنها، برای یك محیط بی وزن طراحی شده اند. در هر حال، تجهیزات موجود در این اتاق، محدود هستند چونكه این محدودیت در فضا هم وجود دارد.


انتقال تجهیزات سنگین از زمین به فضا، هزینه بالایی دارد و حتی پیچیده تر از طریق دوری است كه تا مقصد طی می گردد. در نتیجه، فضانوردان باید بتوانند برای شرایط اورژانسی پزشكی، از منابع كوچك اما راهبردی استفاده كنند.



1397/06/04
16:08:50
5.0 / 5
4365
تگهای خبر: پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است