علم ژنتیك بیماری های ارثی را ریشه كن می كند

علم ژنتیك بیماری های ارثی را ریشه كن می كند

با فناوری: محققان می گویند در حوزه دستكاری ژنتیكی به موفقیت های تازه ای دست یافته اند كه نابودی خیلی از بیماری های خطرناك را در آینده ممكن خواهد نمود.



به گزارش با فناوری به نقل از دیجیتال ترندز، آنان می گویند بزودی می توان با افزودن كدهایی كم حجم به دی ان ای یك ویروس آن را از كار انداخت یا اطلاعات پیچیده ای در مورد باكتری های زنده جمع آوری كرد.
پژوهشگران دانشگاه مك گیل می گویند پیشرفت های اخیرشان در زمینه دستكاری دی ان ای انسان تابدان حد خیره كننده بوده كه برای اصلاح و رفع عیوب ۹۰ درصد از سلول های هدف با موفقیت به كار گرفته شده است.
آنان تا پیش از این موفق به از كارانداختن برخی ژن های مخرب عامل بیماری های خطرناك مانند ژن عامل بیماری اسكلروز جانبی آمیوتروفیك شده بودند كه دستگاه عصبی بدن را تخریب كرده وباعث فلج عمومی و مرگ می گردد.
اما دستاوردهای تازه تعمیر و بازسازی ژن های صدمه دیده از حمله ویروسی را ممكن می كند. روش های قبلی تنها بازسازی حداكثر ۶۰ درصد از این ژن ها را ممكن می كرد و حال این رقم به ۹۰ درصد افزایش یافته است.
محققان دانشگاه مك گیل می گویند با تكمیل آزمایش های فعلی می توان از ژن درمانی برای ریشه كن كردن تمامی بیماری های ارثی بهره برد. البته این روش درمانی فعلا با موفقیت بر روی موش ها آزمایش شده و تكمیل آن نیازمند صرف وقت بیشتری است.

1396/11/03
13:23:24
5.0 / 5
5186
تگهای خبر: آزمایش , دانشگاه , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است