غول چینی از جلسه کنگره آمریکا گریخت

غول چینی از جلسه کنگره آمریکا گریخت

به گزارش با فناوری، تیک تاک با طرح ادعاهایی در رابطه با ی دعاوی حقوقی در ارتباط با ایمنی کودکان، از شرکت در نشست امنیت ملی کنگره ی آمریکا انصراف داد.


به گزارش با فناوری به نقل از خبر آنلاین و بر طبق گزارش زومیت، تیک تاک از حضور در نشست آینده کمیته ی ویژه ی چین در مجلس نمایندگان آمریکا با موضوع امنیت ملی انصراف داد. مدیران این پلت فرم ادعا کرده اند که به علت پرونده های قضایی نامرتبط پیرامون ایمنی خردسالان امکان شرکت در جلسه را ندارند.
جان مولنار، رییس کمیته ی ویژه ی مجلس نمایندگان آمریکا، اظهار داشت: «تیک تاک به خاطر تمایل برای پیشگیری از بررسی دقیق تر اقداماتش در عرصه ی ایمنی کودکان، از حضور در جلسه خودداری می کند.»
میزگرد دوحزبی کنگره قرار بود در تاریخ ۲۴ شهریور برگزار گردد و تمرکز آن بر وضعیت کسب وکار تیک تاک در آمریکا بعد از واگذاری بخش عمده ی سهام به مالکان آمریکایی باشد. بایت دنس بازهم ۱۹٫۹ درصد از سهام بخش آمریکایی را در اختیار دارد و نمایندگان قصد داشتند روش صیانت از الگوریتم و داده های شهروندان را بررسی نمایند.
مولنار می گوید: «آن ها ادعا کردند که باتوجه به توافق ۱۸ میلیارد دلاری متا با دادستان های کل ایالتی، نمی توانند به پرسش های حوزه ی ایمنی خردسالان پاسخ دهند. لغو این جلسه پرسش های جدی درباره ی ی الگوریتم، دسترسی به داده های آمریکایی ها و میزان نفوذ چین در تیک تاک بوجود می آورد. آنها فرصت اعتمادسازی را از دست دادند و این اقدام اعتبارشان را خدشه دار کرد.»
کمیته ی کنگره در تلاش است تا قبل از پایان سال میلادی جلسه ی دیگری ترتیب دهد و از مدیرعامل بخش آمریکایی تیک تاک برای شفاف سازی دعوت کند.

به طور خلاصه، به گزارش با فناوری به نقل از خبر آنلاین و بر بر اساس گزارش زومیت، تیک تاک از حضور در نشست آینده کمیته ی ویژه ی چین در مجلس نمایندگان آمریکا با مبحث امنیت ملی انصراف داد. آنها فرصت اعتمادسازی را از دست دادند و این اقدام اعتبارشان را خدشه دار کرد.


منبع:

1405/06/14
10:48:13
0.0 / 5
13
تگهای خبر: حقوق , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری