رضایت نسبی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر از وضعیت تغذیه

رضایت نسبی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر از وضعیت تغذیه

به گزارش با فناوری، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان اظهار داشت: در رابطه با وضعیت تغذیه دانشجویی دانشگاه امیرکبیر رضایتمندی نسبی دانشجویان وجود دارد.



به گزارش با فناوری به نقل از سازمان امور دانشجویان، حسین امامعلی پور، مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، به همراه دکتر باقری، عضو کمیته راهبری طرح الگوی نوین تغذیه، از سلف سرویس ها و رستوران های مکمل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید نمود.
امامعلی پور با اشاره به اجرای طرح ملی «الگوی نوین تغذیه دانشجویی» در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اظهار داشت: در رابطه با وضعیت تغذیه دانشجویی این دانشگاه، رضایتمندی نسبی دانشجویان هم در رستوران های دولتی و هم در رستوران های مکمل وجود دارد که جای تشکر از مدیریت دانشگاه، بخصوص حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دارد.
به گفته وی، طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی که با مطالبه هیأت دولت تدوین شده، با هدف بهبود کیفیت خدمات تغذیه، افزایش رضایتمندی دانشجویان و کاهش تصدی گری مستقیم دانشگاه ها درحال اجراست.
مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان اضافه کرد: این طرح در چهار فصل طراحی شده است که شامل واگذاری بخشی از خدمات به بخش خصوصی، صنعتی سازی آشپزخانه ها، تنوع بخشی به منوها و حمایت هدفمند از دانشجویان کم برخوردار می شود.

به طور خلاصه، امامعلی پور با اشاره به اجرای طرح ملی الگوی نوین تغذیه دانشجویی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: در ارتباط با وضعیت تغذیه دانشجویی این دانشگاه، رضایتمندی نسبی دانشجویان هم در رستوران های دولتی و هم در رستوران های مکمل وجود دارد که جای تشکر از مدیریت دانشگاه، بویژه حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دارد.

1404/09/05
09:17:05
5.0 / 5
7
تگهای خبر: خدمات , دانشگاه , سازمان , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۵

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

از آخرین تحولات دنیای فناوری آگاه شوید و دانش خود را افزایش دهید

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است