دانه سویای تراریخته تایید شد

دانه سویای تراریخته تایید شد

به گزارش با فناوری، چین ایمنی سویای اصلاح شده ژنتیکی را تایید کرده است. این اولین تایید فناوری مذکور در یک محصول است.


به گزارش با فناوری به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت «شاندونگ شانفنگ بیوتکنولوژی» این دانه سویای ویرایش ژنتیکی شده را تولید کرده است. شرکت مذکور دو ژن در دانه را دستکاری کرده تا سطح اسید اولئیک چرب سالم آنرا افزایش دهد. این گواهینامه ایمنی برای ۵ سال تایید شده و زمان آغاز آن ۲۱ آوریل ۲۰۲۳ میلادی است. این اولین گام چین در زمینه استفاده از محصولات مهندسی ژنتیکی است. کشور مذکور بی وقفه در تلاش است تا با استفاده از این تکنولوژی تولید محصولات غذایی را افزایش دهد. با کمک این تکنیک، ژن های محصول طوری دستکاری شده اند تا سالم تر یا نسبت به شرایط محیطی مقام تر باشد. در این میان اصلاح ژنتیکی شامل افزودن ژن های خارجی از یک گیاه دیگر است تا میزان بهره وری گیاه ارتقا یابد. در مقایسه با اصلاح ژنتیکی، روش ویرایش ژن ریسک کمتری برای ارتقای محصول دارد. بر اساس گزارش ها چین سال قبل قوانین آزمایشی ویرایش ژنتیک را ایجاد کرد تا امنیت غذایی را ارتقا دهد و بتواند نیازهای غذایی جمعیت درحال افزایش جهان را پاسخگو باشد. هرچند هنوز مدت زیادی مانده تا کشاورزان چینی بتوانند دانه سویای ویرایش ژنتیکی شده را کشت کنند، اما مهم ترین گام در فرآیند قانونی تایید انواع مختلف دانه های ژنتیک مورد استفاده است. شانفنگ ادعا می کند اولین شرکت چینی است که روی تجاری سازی محصولات مهندسی ژنتیک شده کار می کند. این شرکت خصوصی ۲۰ محصول ویرایش ژنتیک شده دیگر همچون برنج، گندم، ذرت، کاهو با ویتامین سی بالا را بررسی نموده است.

1402/02/17
10:48:34
5.0 / 5
426
تگهای خبر: آزمایش , تكنولوژی , تولید , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است