هوش مصنوعی روند ساخت ربات های انسان نما را تسریع می کند

هوش مصنوعی روند ساخت ربات های انسان نما را تسریع می کند

با فناوری: هوش مصنوعی با سرعتی فراوان درحال پیشرفت است و استفاده از آن به عرصه ساخت ربات های انسان نما نیز کشیده شده است.



به گزارش با فناوری به نقل از نیواطلس، گسترش هوش مصنوعی مشاغل در رابطه با پشت میز نشینی را نیز تحت تأثیر قرار داده و در سال های آتی خیلی از این مشاغل تحت کنترل ربات ها درمی آیند. این امر در ابتدا منجر به افزایش عظیم راندمان و در نهایت، به عقیده بسیاری، موجب افزایش شدید بیکاری خواهد شد.
به نظر می رسد نسل کارگران ربات انسان نمای همه منظوره به زودی عملیاتی شود. آنها دارای قابلیت های یادگیری سریع و نیز توانایی های ارتباطی مبتنی بر هوش مصنوعی هستند.
آنها که همیشه در دسترس خواهند بود، به تدریج قابلیت های خودرا گسترش داده و بر محدودیت های خود غلبه می کنند تا آن زمان که هزینه نیروی کار را کاهش دهند و منجر به دستاوردهای عظیم در راندمان شوند.
شناخته شده ترین انسان نما تا به امروز رباتی به نام اطلس است که توسط شرکت بوستون دینامیکس تولید شده است. اطلس پیشرفت شایان توجهی در ۱۰ سال قبل نشان داده است. اما اطلس یک پلت فرم تحقیقاتی است و مارک رایبرت، بنیانگذار بوستون داینامیکس، آشکارا گفته است که این شرکت عجله ای برای حضور انسان نماها در بازار انبوه ندارد.
دو شرکت هنسون رباتیکس و Engineered Arts، بر تعامل انسان و ربات تمرکز کرده اند و بر ساخت انسان نماهایی مانند سوفیا و آمکا با چهره های واقعی و گیرا تمرکز کرده اند. آمکا بطور خاص با بهره گیری از مدل زبانی جی پی تی ارتباط برقرار می کند.
شرکت تسلا هم ورود به حوزه ساخت ربات های انسان نما را در سال ۲۰۲۱ اعلام نمود و بنظر می رسد این شرکت در چند ماه اخیر پیشرفت بسیار خوبی در حوزه ساخت نمونه های اولیه ربات اوپتیموس داشته است.
همین امسال، برت ادکاک، کارآفرین و بنیانگذار بازار استعداد آنلاین Vettery و اخیراً Archer Aviation، یکی از شرکت های پیشرو در حوزه تولید هواپیماهای الکتریکی نوظهور VTOL، اعلام نمود آخرین سرمایه گذاری وی بر روی روبات های انسان نما متمرکز است.
وی بدنبال ساخت یک انسان نمای الکترومکانیکی با خاصیت های کامل، انجام دستکاری برای شبیه سازی این ربات با انسان و سپس ادغام این ربات انسان نما در محیط کار است.
هدف نهایی تولید «اولین ربات انسان نمای همه منظوره تجاری جهان» است که ۱۶۸ سانتی متر قد و ۶۰ کیلوگرم وزن دارد، می تواند ۴۴ پوند (۲۰ کیلوگرم) بار را بلند کند، با سرعت ۱.۲ متر بر ثانیه (۴.۳ کیلومتر در ساعت) راه برود و با شارژ کامل تا ۵ ساعت کار کند. انتظار می رود مدل اولیه این ربات تا سال ۲۰۲۵ ارائه شود.


منبع:

1402/01/23
12:22:40
5.0 / 5
362
تگهای خبر: تحقیقات , تولید , ربات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است