ثبت چندین دستاورد علمی در حوزه فراورده های زنبور عسل
به گزارش با فناوری، یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شد.
به گزارش با فناوری به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، بعنوان نخستین مجموعه تولیدی کشور در حوزه عرضه انواع عسل با رتبه های «غذایی»، «دارویی-غذایی» و «دارویی»، موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شد. ثبت اختراع و کسب دانش فرآیند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی) و همینطور ثبت اختراع دانش فنی رتبه بندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی)، دو نمونه از موفقیت های این واحد دانش بنیان در چرخهی صنعتی کشور است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو کسب و دریافت کند. در ادامهی فعالیتهای این مجموعهی دانش بنیان در عرصهی صنعت و اقتصاد کشور، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی در زمینه فرآورده های زنبور عسل هم دستاوردهای مختلف و متنوعی را کسب کرده و مقرر است مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل را در دانشگاه شهید بهشتی راه اندازی کند.
منبع: با فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب