اینترنت استارلینک برای کشتی های تفریحی و هواپیماها

اینترنت استارلینک برای کشتی های تفریحی و هواپیماها

با فناوری: اینترنت ماهواره ای شرکت ˮاسپیس ایکسˮ موسوم به ˮاستارلینکˮ به زودی در کشتی های تفریحی کروز و هواپیماها در دسترس خواهد بود.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، اینترنت "استارلینک"شرکت "اسپیس ایکس" به زودی تبدیل به سرویسی خواهد شد که تقریباً در هر نقطه از زمین همچون در هوا و سطح اقیانوس ها در دسترس خواهد بود.
بر طبق اعلام جدید شرکت "اسپیس ایکس"، سرویس اینترنت ماهواره ای "استارلینک" به زودی برای مسافران کشتی های تفریحی "گروه رویال کارائیب" در دسترس خواهد بود.
استارلینک برای دریانوردان
گروه کشتیرانی تفریحی "رویال کارائیب" جمعه گذشته(۱۰ ژوئن) پرونده ای را به کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا(FCC) ارسال کرد و اظهار داشت که می خواهد اینترنت "استارلینک" را برای مسافران کشتی های تفریحی خود در دسترس قرار دهد.
این نخستین شرکت صاحب کشتی های کروز است که درخواستی را در مورد اینترنت "استارلینک" به FCC ارسال می کند، بااینکه نخستین شرکتی نیست که به دنبال تأییدیه برای اجازه استفاده مسافران و گردشگران از این سرویس است، چونکه شرکت هواپیمایی "هاوایی" بتازگی درخواست مشابهی را به FCC ارائه کرده است و امیدوار است که اینترنت "استارلینک" را به عنوان قسمتی از امکانات پرواز خود عرضه نماید.
"ایلان ماسک" مدیر عامل شرکت "اسپیس ایکس" قبلاً اعلام نموده بود که استفاده از اینترنت "استارلینک" به شکلِ درحال حرکت امکان پذیر است و در توییتی نوشت: "استارلینک" روی وسایل نقلیه درحال حرکت همچون هواپیماها نیز کار می کند، اما هنوز پایدار و قابل اطمینان نیست.
"اسپیس ایکس" همین طور اعلام نموده است که برای کاربرانی که دائماً مکان خودرا تغییر می دهند، به گرفتن هزینه بیشتری نیاز است و بنا بر این است که ۲۵ دلار اضافه در هر ماه از کاربران این سرویس دریافت خواهدنمود.
"جان مایا" مدیر عملیاتی شرکت "رویال کارائیب" در نامه ای به FCC، آنان را تشویق کرد تا درخواست این شرکت را جهت استفاده از اینترنت ماهواره ای "استارلینک" در وسایل نقلیه متحرک همچون کشتی ها، هواپیماها و کامیون ها به سرعت تایید کند.
وی اظهار داشت: ما معتقدیم راهکار واقعی برای نسل بعدی کشتی های خودرا شناسایی کرده ایم. کار ما با "اسپیس ایکس" در صنعت کشتیرانی، در نوع خود نخستین است و استانداردی را برای سایر اپراتورهای کشتی کروز تعیین می کند که به مفهوم بهبود چشم گیر تجربه میزبانی از گردشگران در دریا است.
ارائه "استارلینک" در دریا نسبتا آسان خواهد بود
گروه "رویال کارائیب" در مجموع ۲۴ کشتی تفریحی در ناوگان خود دارد، بااینکه در پرونده درخواستی خود مشخص نکرده است که آیا می خواهد این سرویس را به کل ناوگان خود عرضه نماید یا این که می خواهد ابتدا آنرا روی تعداد کمتری از کشتی ها آزمایش کند.
هنوز مشخص نیست که آیا شرکت های صاحب کشتی های کروز، هزینه ای اضافی را برای خدمات اینترنتی دریافت می کنند یا خیر، هر چند شایان ذکر است که هواپیمایی "هاوایی" تاکید کرده است که "استارلینک" را بدون هزینه اضافی عرضه خواهد کرد.
"ایلان ماسک" در سال ۲۰۲۰ به ارائه اینترنت "استارلینک" در کشتی ها پرداخت و اظهار داشت که مطمئن است به سبب کمبود کاربر در اقیانوس های جهان، ارائه اینترنت "استارلینک" در دریاها نسبتاً ساده است. وی در پاسخ به یکی از کاربران توییتر که از او پرسیده بود آیا فرزندانش می توانند در دریا به این سرویس متصل شوند تا بتوانند در تعطیلات به انجام تکالیف مدرسه خود بپردازند، اظهار داشت: بله، این کار نسبتاً آسان خواهد بود، برای اینکه تعداد کمی از کاربران در اقیانوس وجود دارند.
"اسپیس ایکس" قبلا "استارلینک" را در دریا آزمایش کرده است. این شرکت در سال ۲۰۲۰ درخواستی را به FCC ارائه کرد تا سرویس اینترنت خودرا روی حداکثر ۱۰ کشتی همچون دو کشتی بدون سرنشین خودران که به عنوان سکوی فرود برای موشک "فالکون ۹" استفاده می شوند، آزمایش کند.
گفتنی ست که کاربران شبکه اینترنت "استارلینک" اذعان دارند که این سرویس، فوق العاده است، اما همین طور آنرا به "شمشیری دولبه" تشبیه می کنند، چونکه کاربر با آن همیشه و در هر جا دردسترس است. این در حالیست که برخی گردشگران و مسافران کشتی های تفریحی به دنبال فرار از تکنولوژی و اینترنت هستند و از زمان مسافرت برای مدتی استراحت و آسودگی خیال بهره می برند که همیشه متصل بودن با "استارلینک" بهانه را از آنها برای آنلاین نبودن می گیرد.




منبع:

1401/03/26
10:30:10
5.0 / 5
396
تگهای خبر: آزمایش , اپراتورها , استاندارد , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است