بدنه اصلی مدارگرد اروپا کلیپر به آزمایشگاه ناسا رسید

بدنه اصلی مدارگرد اروپا کلیپر به آزمایشگاه ناسا رسید

به گزارش با فناوری بدنه اصلی فضاپیمای ˮاروپا کلیپرˮ(Europa Clipper) به آزمایشگاه پیشرانش جت این آژانش فضایی در جنوب کالیفرنیا تحویل داده شد.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از فیز، بدنه فضاپیما بخش اصلی و مهم آن است. طی دو سال آینده، مهندسان و تکنسین ها مونتاژ دستی این فضاپیما را به اتمام می رسانند و بعد از آن به جهت اینکه از توانایی آن در مسافرت به قمر یخی سیاره مشتری یعنی "قمر اروپا" اطمینان حاصل کنند، آنرا مورد آزمایش قرار می دهند. این بدنه با ارتفاع ۱۰ فوت(۳ متر) و عرض پنج فوت(۱.۵ متر) یک سیلندر آلومینیومی است که بخش های الکترونیکی، رادیو، لوله های حرارتی، کابل و سیستم پیشران در آن ادغام شده است. فضاپیمای "اروپا کلیپر" با آرایه های خورشیدی و سایر تجهیزات قابل استقرار، به بزرگی یک خودرو شاسی بلند خواهد بود. هنگامی که آرایه های خورشیدی باز می شوند، این کاوشگر اندازه ای مشابه یک زمین بسکتبال پیدا می کند. این بزرگترین فضاپیمای ناسا تابحال است که برای یک مأموریت سیاره ای ساخته شده است.
"جردن ایوانز"(Jordan Evans)، مدیر پروژه این مأموریت در آزمایشگاه پیشرانش جت می گوید: حالا، زمانی هیجان انگیز برای کل تیم پروژه و یک نقطه عطف بزرگ است. دریافت(این بدنه) ما را یک قدم به پرتاب و تحقیقات علمی "اروپا کلیپر" نزدیک تر می کند.
"اروپا کلیپر" که مقرر است در ماه اکتبر سال ۲۰۲۴ به فضا پرتاب شود، نزدیک به ۵۰ گذر از کنار قمر اروپا انجام خواهد داد. دانشمندان مطمئن هستند که اقیانوس داخلی این قمر دو برابر بیشتر از مجموع کل اقیانوس های زمین، آب دارد و این اقیانوس امکان دارد هم اکنون شرایط مناسبی برای حفظ حیات داشته باشد. ۹ ابزار علمی این فضاپیما داده هایی در مورد جو، سطح و فضای داخلی قمر اروپا جمع آوری می کنند. اطلاعاتی که دانشمندان برای اندازه گیری عمق و شوری آب اقیانوس و ضخامت پوسته یخی این قمر از آنها استفاده می کنند.


این ابزارها قبل از بدنه به آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا رسیده اند. جایی که مرحله معروف به عملیات مونتاژ، آزمایش و پرتاب از ماه مارس در آن در حال انجام می باشد. طیف نگار فرابنفش این کاوشگر معروف به "Europa-UVS"، در ماه مارس به این مکان رسید. سپس ابزار تصویربرداری انتشار حرارتی فضاپیما به نام "E-THEMIS" که توسط دانشمندان و مهندسان دانشگاه ایالتی آریزونا توسعه یافته بود، تحویل داده شد. "E-THEMIS"، یک دوربین مادون قرمز پیچیده است که برای نقشه برداری از دمای اروپا و کمک به دانشمندان در یافتن سرنخ هایی درباره فعالیتهای زمین شناسی این قمر همچون مناطقی که آب مایع امکان دارد در آنها نزدیک به سطح باشد، طراحی شده است.
انتظار می رود تا آخر سال ۲۰۲۲، بیشتر سخت افزارهای این فضاپیما و بقیه ابزارهای علمی آن تکمیل شوند.
آزمایشگاه فیزیک کاربردی جان هاپکینز(APL) در لورل، مریلند، بدنه "اروپا کلیپر" را با همکاری آزمایشگاه پیشرانش جت و مرکز پروازهای فضایی گادرد ناسا در گرین بلت، مریلند طراحی نموده است.
کار بر روی ماژول اصلی حالا در آزمایشگاه پیشرانش جت ادامه دارد.
ساختار اصلی در واقع از دو سیلندر آلومینیومی تشکیل شده است. زیرسیستم فرکانس رادیویی نیروی ۸ آنتن را تأمین می کند، که شامل یک آنتن عظیم با ۱۰ فوت(۳ متر) عرض می شود.
در داخل بدنه اصلی فضاپیما دو مخزن وجود دارد. یکی برای نگهداری سوخت و دیگری برای نگهداری اکسید کننده است و لوله ای محتویات این مخازن را به مجموعه ای از ۲۴ موتور منتقل می کند. جایی که آنها برای ایجاد یک واکنش شیمیایی کنترل شده که نیروی رانش ایجاد می کند، با یکدیگر ترکیب می شوند.
تیم "لارسون"، معاون مدیر پروژه، می گوید: موتورهای ما دو منظوره هستند. ما از آنها برای مانورهای بزرگ استفاده می نماییم، همچون زمانی که به سیاره مشتری نزدیک می شویم و به روشن کردن پر قدرت موتورها نیاز داریم تا در مدار مشتری بمانیم. آنها همینطور برای مانورهای کوچک تر برای مدیریت وضعیت فضاپیما و تنظیم دقیق گذر از قمر اروپا و دیگر اجرام منظومه شمسی در طول مسیر طراحی شده اند.
این مانورهای بزرگ و کوچک در طول سفر شش ساله ۱.۸ میلیارد مایلی(۲.۹ میلیارد کیلومتری) به این دنیای اقیانوسی که کاوشگر "اروپا کلیپر "کاوش آنرا به شکل جدی در سال ۲۰۳۱ آغاز خواهد کرد، بسیار مورد استفاده قرار خواهند گرفت.



1401/03/19
12:52:56
5.0 / 5
393
تگهای خبر: آزمایش , الكترونیكی , تحقیقات , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است