چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!

چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!

محققان ژاپنی چاپستیک های الکتریکی (چوب های مخصوص غذا خوردن) ابداع و ادعا می کنند این ابزار می تواند طعم نمک غذا را بیشتر کند.


به گزارش با فناوری به نقل از انگجت، به قول هومی میاشیتا توسعه دهنده چاپستیک، این دستگاه به یک مچ بند رایانشی متصل است و با استفاده از تحریک عصبی یون های سدیم را از غذا به دهان فرد منتقل می کند. میاشیتا با همکاری شرکت Kirin (تولید کننده نوشیدنی و موادغذایی) این محصول را ساخته است. همینطور میاشیتا چندی پیش تلویزیون قابل چشیدن را ابداع کرده بود که افراد می توانستند طعم آنچه را که در تلویزیون می بینند، بچشند.
البته چاپستیک های الکتریکی برای افرادی که می توانند نمک غذایشان را کنترل کنند، وسیله چندان کارآمدی نیست. محققان ادعا می کنند این چاپستیک ها می توانند میزان ادراک از شوری غذاهای کم سدیم را تا حدود ۱.۵ برابر بالا برند. البته غذاهای سنتی ژاپن نمک کمی دارد. حال آنکه به صورت معمول یک ژاپنی بزرگسال روزانه حدود ۱۰ گرم نمک مصرف می کند و این دو برابر مقدار سفارش شده توسط سازمان جهانی بهداشت است. سدیم بالای دریافتی هم ریسک سکته، فشار خون بالا و غیره را زیاد می کند. افزایش نمک غذا به صورت مصنوعی به افراد کمک می نماید تا بدون از دست دادن طعم نمک، غذاهایی با سدیم کم مصرف کنند. میاشیتا و شرکتKirin همینطور مشغول مذکره درباره استفاده از این تکنولوژی در قاشق و چنگال هستند. آنها الان مشغول ارتقای نمونه اولیه چاپستیک ها هستند و تصمیم دارند از ۲۰۲۳ فروش آنرا آغاز کنند.


منبع:

1401/02/01
10:51:00
5.0 / 5
722
تگهای خبر: ابداع , تكنولوژی , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۱

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

از آخرین تحولات دنیای فناوری آگاه شوید و دانش خود را افزایش دهید

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است