بالگرد نبوغ برای دومین بار به پرواز در آمد

بالگرد نبوغ برای دومین بار به پرواز در آمد

بالگرد ˮنبوغˮ دومین پرواز خویش را با موفقیت به انجام رساند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، بالگرد "نبوغ" ناسا در روز بامداد روز ۲۲ آوریل(دوم اردیبهشت)، تنها سه روز بعد از نخستین پرواز تاریخ سازش در سطح سیاره ی سرخ، برای دومین بار بر فراز دهانه ی جزرو به پرواز درآمد.
نخستین پرواز این بالگرد که در روز دوشنبه(۳۰ فروردین) انجام شد و این بالگرد مسیر عمودی مستقیمی را طی کرد و در این پرواز که ۳۹ ثانیه به طول انجامید "نبوغ" سه متر از سطح مریخ فاصله گرفت. گروه مسئول این بالگرد در روز پنجشنبه "نبوغ" را برای دومین بار به مدت ۵۲ ثانیه به پرواز درآوردند.
مقامات ناسا در آزمایشگاه پیشرانه جت در جنوب کالیفرنیا در توییتی نوشتند: بالگرد مریخ دومین پرواز خویش را با موفقیت به انجام رساند و تصویر سیاه و سفید دیگری ثبت نمود. این بالگرد همینطور به موفقیت های جدیدی همچون پرواز با ارتفاع بیشتر، مدت زمان معلق بودن طولانی تر و پرواز به صورت افقی دست یافت.


میمی آنگ(MiMi Aung)، مدیر پروژه ی "نبوغ" قبل از دومین پرواز این بالگرد در پستی نوشت: "نبوغ" در پروازی که امروز انجام خواهد داد تا ارتفاع پنج متری بالا خواهد رفت و به اندازه ی دو متر به طرفین حرکت خواهد نمود. سپس متوقف می شود و به دور خود می چرخد تا دوربین رنگی اش را به سمت جهات مختلف بگیرد.
فناوری "نبوغ" نشان داده است که پرواز در مریخ امکانپذیر است و مقامات ناسا می گویند به لطف فعالیت پیشگامانه ی "نبوغ"، بالگردها در آینده تبدیل به عناصر اصلی مأموریت ها در سیاره ی سرخ می شوند.
آنگ و گروهش قصد دارند تا طی دو هفته ی باقی مانده پروازهای دیگری به انجام برسانند.
آنگ در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت: این پروازها به ترتیب پیچیده تر و بلندپروازانه تر می شوند و دو سفر آخر واقعا پر ماجرا خواهند بود.
مریخ نورد "استقامت" از فعالیتهای "نبوغ" پشتیبانی می کند و بعنوان دستگاه ارتباطی بین این بالگرد خورشیدی و کنترل کنندگانش در زمین عمل می کند. این مریخ نورد همینطور داده های سفر تاریخی "نبوغ" را ثبت می کند که نمونه آن فیلمی است که از نخستین پرواز آن به زمین فرستاد.
اما "استقامت" باید بزودی بر روی مأموریت خود تمرکز کند. بنابراین است که مأموریت "نبوغ" بزودی در اوایل ماه مه آخر خواهد یافت. این مریخ نورد به دنبال نشانه هایی از حیات در سطح مریخ خواهد گشت و نمونه هایی برای بازگشت به زمین جمع می کند. استقامت مأموریت دیگری هم دارد و آن تولید اکسیژن از جو مریخ توسط ابزاری به نام MOXIE است.




منبع:

1400/02/03
20:59:07
5.0 / 5
1062
تگهای خبر: آزمایش , تولید , دستگاه , سیاره
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است