نوعی از ویروس كرونا كه می تواند افراد را باردیگر آلوده كند

نوعی از ویروس كرونا كه می تواند افراد را باردیگر آلوده كند

به گزارش با فناوری تحقیقات جدید می گوید که یک سویه از ویروس کرونا معروف به ˮP.۱ˮ که نخستین بار در برزیل مشاهده شد، می تواند افرادی را که قبلا آلوده شده و بهبود یافته اند، باردیگر آلوده کند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، بر اساس یک گزارش از نیویورک تایمز، یکی از انواع ویروس کرونا می تواند افرادی را که قبلاً از عفونت کووید-۱۹ بهبود یافته اند، صرف نظر از مصونیت به دست آمده به واسطه تولید آنتی بادی ها یا پادتن ها، باردیگر عفونی کند. بر این اساس، این سویه از کروناویروس معروف به "P.۱" افرادی را که از عفونت قبلی بهبود یافته اند، باردیگر آلوده می کند.
این سویه نخستین بار در دسامبر سال ۲۰۲۰ در برزیل کشف شد، اما حالا به صورت فزاینده ای دانشمندانی را که از موج بعدی مبتلا شدن به ویروس کرونا بیم دارند، نگران کرده است.
این سویه حالا به سرعت در شهر مانائوس در حال گسترش است و در ۲۴ کشور دیگر و ایالات متحده آمریکا هم مشاهده شده است.
"ویلیام هاناج" متخصص اپیدمیولوژیست از دانشگاه هاروارد اظهار داشت: نگرانی در مورد "P.۱" درست است و داده ها به ما این نگرانی را می دهد.
طبق گزارش نیویورک تایمز، اطلاعات حاکی از توانایی سویه "P.۱" در عفونت مجدد در افرادی است که قبلاً از ویروس کرونا بهبود یافته اند، اما هنوز یک مطالعه رسمی که به نتیجه رسیده باشد، در یک مجله علمی رسمی دانشگاهی منتشر نشده است. با این وجود متخصصان می گویند خطر این سویه واقعی و جدی است.
"نونو فاریا" از کالج سلطنتی لندن که از محققان ارشد تحقیق درباره این سویه است، می گوید: این یافته ها با مانائوس مطابقت دارد، اما من نمی دانم که در مکان های دیگر هم وجود دارد یا نه.
وی ادامه داد: پیام نهایی این است که باید هرچه زودتر تمام تلاش ها روی واکسیناسیون عمومی را افزایش و سرعت داد و باید یک گام جلوتر از ویروس باشیم.
او همینطور بر مراقبت و احتیاط شدید در مورد ویروس کرونا تاکید کرد و افزود که ما باید همه اقدامات ایمنی همچون حفظ قرنطینه خانگی خودخواسته و استفاده از ماسک های پزشکی را برای کاهش سرعت گسترش ویروس کرونا انجام دهیم تا از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری نماییم. این حتی برای افرادی که قبلا مبتلا شده بوده اند هم صدق می کند.



1399/12/14
13:05:47
0.0 / 5
1168
تگهای خبر: تحقیقات , تولید , دانشگاه , متخصص
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است