توسعه انسولین از زرده تخم مرغ
با فناوری: پژوهشگران ˮموسسه علوم اعصاب و سلامت روان فلوریˮ(Florey Institute of Neuroscience and Mental Health) استرالیا بتازگی موفق به توسعه انسولین از زرده تخم مرغ شده اند.
به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا وبه نقل از گیزمگ، پژوهشگران استرالیایی در مطالعه اخیرشان موفق به توسعه انسولین از زده تخم مرغ شده اند كه می تواند روزی بعنوان درمانی ارزان تر و امن تر برای بیماران مبتلا به دیابت مورد استفاده قرار گیرد. دیابت نوعی اختلال ناتوان كننده است كه در سراسر جهان ۳۸۰ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داده است. یكی از اشكالات آن این است كه بیماران می بایست بطور مداوم قند خون خودرا مورد بررسی قرار دهند.
هم اكنون پمپ های انسولین هورمون های مهمی كه بدن به آنها نیاز دارد را ارسال می كنند اما به سبب تركیبی كه با نام "فیبریل"(fibrils) شناخته می شود نیاز به تعویض منظم دارند. این تركیبات طی یك یا دو روز بعنوان تركیبات انسولین در توده ها جمع می شوند و خطر انسداد را ایجاد می كنند اما بتازگی دانشمندان استرالیایی، انسولینی توسعه داده اند كه می تواند جایگزین خوبی برای بیماران مبتلا به دیابت باشد.
تشكیل فیبرل ها به این معنا است كه افراد دیابتی برای جلوگیری از خطر انسدادهای خطرناك، باید هر ۲۴ تا ۷۲ ساعت پمپ های انسولین خودرا تعویض كنند. بدین سبب علاقه زیادی به ایجاد انسولین مصنوعی كه به این روش رفتار نمی كند، وجود دارد. پژوهشگران موسسه علوم اعصاب و روان "فلوری" ملبورن با استفاده از كمك پژوهشگران ژاپنی موفق به توسعه انسولین از زرده تخم مرغ شده اند.
"اختر حسین"(Akhter Hossain) نویسنده ارشد این مطالعه اظهار داشت: استفاده از زرده تخم مرغ بعنوان منبع غنی قند همگن روش جدیدی است كه توسط پژوهشگران ژاپنی دانشگاه اوساكا موفق به توسعه آن شدیم. این یك عامل كلیدی بود تا ما بتوانیم اثر شیمیایی قند بر روی مولكول انسولین و فیبریلاسیون را مورد بررسی قرار دهیم.
پژوهشگران انسولینی را كه توسعه دادند "گلیكوانسولین"(glycoinsulin) نامیدند و اظهار كردند: این انسولین در آزمایشات اولیه عملكرد بسیار خوبی داشته است.
اختر حسین در ادامه اضافه كرد: نه تنها تحقیقات ما نشان داد كه گلیكوانسولین حتی در درجه حرارت و غلظت زیاد فیبریل ها را تشكیل نمی دهد، بلكه در سرم(خون) انسان نیز پایدارتر از انسولین معمولی عمل می كند.
یافته های این مطالعه در مجله "Journal of American Chemical Society" منتشر گردید.
منبع: با فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب