درباره Blue Lightning یا بازی ضدایرانی آذرخش كبود

درباره Blue Lightning یا بازی ضدایرانی آذرخش كبود

با فناوری: ایسنا/قزوین مدیر مركز دیجیتال استان قزوین اظهار داشت: آنطور كه مطرح شده آمریكا نام عملیات موشكی خود كه در نزدیكی فرودگاه بغداد رخ داده و منجر به شهادت سردار قاسم سلیمانی شد را «آذرخش كبود» (BlueLightning) گذاشته است، آذرخش كبود نام یك بازی كامپیوتری كه به صورت كاملاً نامحسوس ناخودآگاه كودكان و نوجوانان را تحت تاثیر قرار می دهد.



سعید پورایمانی، مدیر مركز دیجیتال استان قزوین، در گفتگو با ایسنا، خاطرنشان كرد: ساعت یك صبح جمعه ۱۳ دی ماه دو خودروی حامل شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس كه درحال انتقال آنها به شهر بغداد بودند مورد برخورد حملات موشكی نیروهای تروریست آمریكایی قرار گرفتند و تمامی سرنشینان به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به نام عملیات شهادت سردار قاسم سلیمانی، اضافه كرد: آنطور كه مطرح شده آمریكا نام عملیات موشكی خود كه در نزدیكی فرودگاه بغداد رخ داده و منجر به شهادت سردار قاسم سلیمانی شد را «آذرخش كبود» (Blue Lightning) گذاشته است، آذرخش كبود نام یك بازی كامپیوتری است كه در آن بازیكنان نقش یك خلبان جنگنده را با هدف اصلی انجام گروهی از مأموریت ها دارند.

مدیر مركز دیجیتال استان قزوین اظهار نمود: هنگام شروع بازی، بازیكنان می توانند با انتخاب تصویر دلخواه خود آنرا سفارشی و نام خویش را وارد كنند، بازیكن برای انجام آمادگی مأموریت های اصلی بازی كه تحت عنوان «Tour of Duty» انجام می شود وظیفه دارد مأموریت های تمرینی را انجام دهد.

وی تاكید كرد: پیش از شروع مأموریت صفحه نمایش مختصری نمایش داده می شود كه وضعیت مكان انتخابی تور و هدف هر یك از مأموریت های موجود در منطقه انتخاب شده را توضیح می دهد و پنج نوع مأموریت همچون اسكورت، مأموریت هوایی و زمینی از راه بازی وجود دارد.

پورایمانی با اشاره به اینكه هدف اصلی بازی از بین بردن دراكو است، تاكید كرد: ژنرال دراكو مردی برجسته است كه برای حفظ صلح در سراسر جهان با استفاده از پرسنل ارتش برای سازمان ملل كار می كرد؛ دراكو به آرامی كنترل و قدرت سازمان های نظامی را به دست می آورد به حدی كه اعضای اسكادران آذرخش آبی در ازای قدرت و ثروت به صفوف دراكو می پیوندند و شبكه جنایات سازمان یافته خویش را در سراسر جهان گسترش می دهند.

وی اضافه كرد: زمانی كه از خیانت او پرده برداری می شود رهبران سازمان ملل متحد از این امر متعجب می شوند و تاكید می كنند پیش از اینكه خیلی دیر شود باید اقدامی صورت بگیرد، با عنایت به این كه نیروهای وفادار سازمان همچنان مشتاق فرصتی برای متوقف كردن دراكو و نیروهایش هستند در نتیجه، این سازمان سر خویش را به سمت اسكادران Blue Lightning می چرخاند و آنها یك خلبان تازه كار این نیرو را تعیین می كنند تا دراكو و گروه جنایتكارش را بكشند.

مدیر مركز دیجیتال استان قزوین بیان نمود: این خلبان همان بازیكن است كه بعد از انجام تكالیف مختلف به محلی اعزام می شود كه بیشتر ارتش دراكو در آن ساكن است، اما خود دراكو بعد از تخریب پایگاه فرار می كند، وقتی خلبان بعد از اتمام مأموریت به پایگاه اسكادران می رسد، نیروهای باقیمانده دراكو برای حمله غیرمنتظره با هواپیماهای حمله به پایگاه نزدیك می شوند و در نتیجه خلبان بار دیگر برای انجام كار به پایگاه اسكادران اعزام می شود.

وی خاطرنشان كرد: خلبان به پایگاه مخفی كه دراكو و نیروهایش در حال فرار هستند اعزام می شوند. خلبان بعد از مدیریت نزدیك شدن با دراكو و هواپیمای خود، او را شكست و دنیا را در این روند نجات می دهد و بعداً به خاطر شایستگی هایش مورد تقدیر قرار می گیرد.

مدیر مركز دیجیتال استان قزوین اظهار نمود: سازندگان این بازی یك هواپیما و یك لباس پرواز برای عكسبرداری استخدام كردند و برای صداهای موجود در بازی تلاش شده است از بازیگران صاحب نامی استفاده تا با ساخت یك ضدقهرمان آرمان و فرهنگ خاصی را به ذهن كودك و نوجوان بازیكن متبادر كنند.

بازی هایی كه هویت كودكان ایرانی را هدف می گیرد

وی خاطرنشان كرد: كودكان و نوجوانان نسبت به سایر اقشار، تأثیرات بیشتری از بازی های كامپیوتری می گیرند. اساسی ترین تاثیر بازی های كامپیوتری كه در رفتار فردی و اجتماعی كودك و نوجوان نمود عینی دارد، مبحث هویت است؛ هویت و نوع جهت گیری آن در دوران كودكی و نوجوانی، تعیین كننده خیلی از تصمیمات و رفتارهای انسان در جوانی و سنین بالاتر خواهد شد.

پورایمانی تصریح كرد: بازی های كامپیوتری در تلفیق با شبكه های اجتماعی، بازی های آنلاین را وارد عرصه زندگی مردم كرده و به آرامی و كاملاً نامحسوس سبب تغییر ارزش ها و جهان بینی در بین اعضای جامعه می شود، نتیجه نهایی آن هم ایجاد تغییرات بنیادین در ارزش های اجتماعی است.

وی تصریح كرد: بازی های كامپیوتری در عصر حاضر بعنوان یكی از رسانه های قوی و تأثیرگذار فرهنگی به حساب می آید كه بر روی ناخودآگاه فرد تأثیر می گذارد، طی چندسال اخیر دشمنان بازی كامپیوتری را تبدیل به ابزاری برای مبارزه با اسلام و ایران كرده اند.

مدیر مركز دیجیتال استان قزوین بیان نمود: قهرمان سازی و ایجاد الگویی برای كودكان و نوجوانان از راه بازی های كامپیوتری به راحتی قابل اجرا می باشد، باید تلاش نماییم به جایی برسیم كه بتوانیم با بازی های كامپیوتری و تمام روش های جنگ نرم به پا شده در جهان ضد اسلام مقابله نماییم.

وی تاكید كرد: بازی كامپیوتری مطلوب باید سبب اتفاقات مثبتی همچون ایجاد و تقویت ارزش های اسلامی و ایرانی، ایجاد روحیه خودباوری در كاربران، ایجاد روحیه اعتماد به نفس در كاربران خصوصاً كودك و نوجوان، تقویت هویت ملی و افتخار به ایرانی بودن، پرهیز از هرگونه اباهه گری و بداخلاقی شود.




1398/10/15
18:46:30
5.0 / 5
4793
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است