توسط محققان كشور ساخته شد؛

ترمیم زخم های سلولی با نوعی پماد گیاهی

ترمیم زخم های سلولی با نوعی پماد گیاهی

به گزارش با فناوری محققان در یك شركت دانش بنیان موفق به تولید محصولی برای سرعت درمان و ترمیم زخم، فرایند تكثیر و رشد سلول شدند.



به گزارش با فناوری به نقل از معاونت علمی و فناوری، غلامحسین محمدی، مدیرعامل یك شركت دانش بنیان، در مورد پژوهش های موفق در زمینه تولید محصولی با خصوصیت ترمیم سلولی و درمان سوختگی اظهار داشت: فعالان فناور این شركت دانش بنیان با همكاری مركز تحقیقات سوختگی دانشگاه شیراز پمادی را تولید كرده اند كه ضمن درمان سوختگی به تكثیر سلولی كمك می نماید.
این فعال فناور با اشاره به این كه پایه این محصول گیاهی است، عنوان كرد: این درمان كه بر مبنای خواص منحصر به فرد گیاه «برازمبل» تولید شده است. این محصول كه در شكل پماد عرضه می شود، توانسته است كارآمدی خویش را در درمان و ترمیم عارضه های پوستی همچون سوختگی به خوبی نشان دهد.
محمدی با اشاره به این كه داروی تولیدشده، عاری از عوارض سمی و مضر است، اضافه كرد: در مراحل گوناگون آزمایش های انجام شده روی این دارو، رشد سلولی با سرعت بسیار بالاتری صورت گرفته است. همینطور تاییدیه مركز مطالعات مقایسه ای دانشگاه علوم پزشكی شیراز، ضد باكتری عفونتی و سمی بودن این فرآورده دارویی را تأیید می كند.
وی در مورد كاربردهای متنوع پاد برازمبل اظهار داشت: این محصول علاوه بر زخم های سطحی می تواند در درمان زخم های پوستی و سلولی، زخم های دیابتی و زخم بستر به خوبی كارامدی خویش را نشان دهد.
وی این محصول تولیدشده را منحصر به فرد و بدون نمونه مشابه خارجی عنوان نمود و اضافه كرد: این پماد با عنایت به خصوصیت های مورد اشاره و برخورداری از خواص ویژه، در نوع خود مشابه دیگری ندارد. این محصول همینطور دارای خصوصیت انعطاف دمایی بالایی است و در دماهای مختلف قابل نگهداری بوده و فاسد نمی گردد. ضمن این كه فرایند ترمیم سلولی را به صورت كامل محقق می كند.
این فعال فناور تصریح كرد: برخی از دانش آموختگان متخصص در حوزه های تخصصی چون سلول های بنیادی، زیست فناوری و سرطان در این شركت مشغول فعالیت هستند و بر روی تحقیق و توسعه محصولات دانش بنیان جدید كار می كنند.
وی با اشاره به كارآمدی پایه این محصول دانش بنیان در دیگر حوزه های درمانی اظهار داشت: این محصول با مختصری تغییرات فرمولی كارامدی خویش را در بهبود درمان بیماری سالك هم اثبات نموده است و مقدمات و مكاتبات با وزارت صحت افغانستان صورت گرفته تا این محصول بتواند در صورت ورود به بازار این كشور، به درمان بیشتر از ۷۰ هزار بیمار مبتلا به این عارضه كمك نماید.

1398/04/25
15:05:38
5.0 / 5
4253
تگهای خبر: آزمایش , پژوهش , تحقیقات , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است