انتخاب یك دانشمند ایرانی به ریاست یكی از زیرمجموعه های IEEE

انتخاب یك دانشمند ایرانی به ریاست یكی از زیرمجموعه های IEEE

با فناوری انتخاب یك دانشمند ایرانی به ریاست یكی از زیرمجموعه های IEEE


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه كالیفرنیای جنوبی، "مهتا مقدم "محقق و استاد دانشكده مهندسی ویتربی در دانشگاه كالیفرنیای جنوبی(USC) به ریاست یكی از زیرشاخه های موسسه "مهندسان برق و الكترونیك"(IEEE) انتخاب گردید.
این زیرمجموعه كه " APS" نام دارد، در زمینه تجزیه، تحلیل طراحی، توسعه و اندازه گیری امواج الكترومغناطیسی و رادیویی فعالیت می كند و با داشتن بیشتر از هشت هزار عضو، یكی از بزرگترین زیرمجموعه های موسسه "IEEE" است.
وی مقرر است از تاریخ یك ژانویه سال ۲۰۱۹ میلادی به مدت یك سال بعنوان رئیس منتخب و از ژانویه ۲۰۲۰ بعنوان رئیس رسمی و آتی APS فعالیت كند.
"موسسه مهندسان برق و الكترونیك" كه معروف به " IEEE " است، یك سازمان بین المللی حرفه ای و سازمان غیرانتفاعی در شهر نیویورك است.
مركز اجرایی این موسسه هم در ایالت "نیوجرسی" آمریكا قراردارد.
این موسسه در سال ۱۹۶۳ میلادی از ادغام "موسسه مهندسان برق آمریكا" و "موسسه مهندسان رادیو" به وجود آمد.
" IEEE " ازسال ۲۰۱۸ میلادی تابحال با داشتن بیشتر از ۴۲۳ هزار عضو در بیشتر از ۱۶۰ كشور در سراسر جهان، بعنوان بزرگترین موسسه تخصصی و حرفه ای دنیا فعالیت می كند.
از اهداف این موسسه، پیشرفت فنی و آموزشی در مهندسی برق و الكترونیك، ارتباطات از طریق دور، مهندسی كامپیوتر و رشته های مرتبط می باشد.
مهتا مقدم در دانشكده برق دانشگاه كالیفرنیا "ویتربی یو.اس.سی" مدیر "سیستم های" مایكروویو، حسگرها و آزمایشات تصویربرداری"(MiXIL) است.
دانشكده مهندسی "ویتربی یواس سی"(Viterbi School of Engineering) یكی از دانشكده های دانشگاه كالیفرنیای جنوبی(یواس سی)، است كه به پاس كمك مالی ۵۲ میلیون دلاری از اندرو ویتربی، مهندس برق آمریكایی-ایتالیایی بدین نام تغییر یافته است.
وی همینطور مدیریت تحقیقات خلاقانه این دانشكده و مركز تحقیقات آب وهوای خشك را بر عهده دارد.
محور تحقیقات مهتا مقدم در حوزه سیستم های رادار، مایكروویو، برنامه های كاربردی محیط زیست، تصویربرداری پزشكی و سیستم های نظارت بر عمل جراحی است.
این محقق ایرانی در سال۲۰۱۶ از جانب ناسا جایزه افتخار به دست آورد. مقدم بیشتر از ۱۰۰ مقاله بازنگری شده و بیشتر از ۳۰۰ مقاله در كنفرانس ها دارد.
وی به تازگی به سردبیری مجله "IEEE Antennas and Propagation" هم درآمده است.



1397/08/09
20:35:35
5.0 / 5
5347
تگهای خبر: آزمایش , آموزش , تحقیقات , حسگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است