عکس های سوختن فضاپیمای روسیه در جو زمین از نظر ایستگاه فضایی بین المللی

عکس های سوختن فضاپیمای روسیه در جو زمین از نظر ایستگاه فضایی بین المللی

با فناوری: عکسهایی که از نظر «ایستگاه فضایی بین المللی» ثبت شده اند، سوختن فضاپیمای «پروگرس» روسیه را در جو زمین نشان می دهند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، فضانوردان حاضر در «ایستگاه فضایی بین المللی» بتازگی توانستند شاهد آتش بازی های جوی کمیاب باشند. روز چهارشنبه ۲۹ نوامبر، فضاپیمای باری روسی «پروگرس»(Progress) موسوم به «ام اس-۲۳»(MS-23) با محموله ای از زباله از ایستگاه فضایی بین المللی خارج شد که دیگر در پایگاه مداری مورد نیاز نبود. «اولگ کونوننکو»(Oleg Kononenko) فضانورد آژانس فضایی روسیه اظهار داشت: بطور ویژه، فضاپیما حامل تجهیزات قدیمی و زباله یا هر چیزی بود که کارشناسان تصمیم داشتند از ایستگاه به بیرون پرتاب کنند.
تنها چهار ساعت بعد از جدا شدن پروگرس ام اس-۲۳، «یاسمین مقبلی» فضانورد ناسا توانست محل قرار گرفتن آنرا پیدا کند و از آن درحال سوختن در جو زمین عکس بگیرد.






چنین ورود مجدد آتشینی، یک روش استاندارد برای فضاپیماهای باری غیرقابل استفاده مجدد است که از ایستگاه فضایی بین المللی خارج می شوند. دو فضاپیما از سه فضاپیمایی که هم اکنون برای تحویل بار استفاده می شوند، کپسول روسی پروگرس و فضاپیمای «سیگنوس»(Cygnus) شرکت «نورثروپ گرومن»(Northrop Grumman) هستند که بمحض تحویل دادن محموله های خود، در جو از بین می روند و یک فضا در بخش های مخصوص اتصال ایستگاه برای تحویل دادن محموله جدید مورد نیاز است.
سومین فضاپیمایی که هم اکنون برای این محموله ها استفاده می شود، کپسول «دراگون»(Dragon) شرکت «اسپیس ایکس»(SpaceX) است که می تواند برای فرود ایمن و استفاده مجدد در آینده به زمین بازگردد.
یکی دیگر از فضاپیماهای پروگرس مقرر است روز جمعه اول دسامبر در ساعت ۴: ۲۵ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا پرتاب شود و به عنوان قسمتی از ماموریت «اکسپدیشن ۷۰»(Expedition 70)، سه تن غذا، سوخت و سایر تجهیزات را برای فضانوردان حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی ببرد.
اتصال پروگرس به ایستگاه فضایی بین المللی برای روز یکشنبه سوم دسامبر در ساعت ۶: ۱۴ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی تنظیم شده است.




منبع:

1402/09/10
12:54:42
5.0 / 5
201
تگهای خبر: استاندارد , بازی , شركت , فضاپیما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است