ناسا دانش آموزان را به چالش پرواز بر فراز زمین دعوت کرد

ناسا دانش آموزان را به چالش پرواز بر فراز زمین دعوت کرد

به گزارش با فناوری، ناسا در بیانیه جدید خود، از دانش آموزان دعوت کرده است تا ایده های خویش را برای آزمایش های پرواز بر فراز زمین عرضه کنند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از ناسا، «آژانس فضایی آمریکا» از دانش آموزان مقاطع راهنمایی و دبیرستان در سرتاسر آمریکا خواسته است تا طی سومین «چالش دانش آموزی تک رایز»(TechRise Student Challenge)، ایده های خویش را برای پرواز آزمایشی بالون یا فرودگر دارای موتور در ارتفاع بالا ارائه نمایند.
شرکت کردن در چالش تک رایز برای دانش آموزان کلاس های ششم تا دوازدهم که در مدارس دولتی یا خصوصی آمریکا تحصیل می کنند، آزاد است. این چالش با هدف الهام بخشیدن به درک عمیق تر پیرامون اکتشافات فضایی، رصد زمین، رمزگذاری، الکترونیک و ارزش داده های آزمایشی به انجام می رسد و یک بینش عملی را در مورد طراحی محموله و فرایند آزمایش پرواز زیر مداری به شرکت کنندگان عرضه می دهد.
«بیل نلسون»(Bill Nelson) مدیر ناسا اظهار داشت: چالش دانش آموزی تک رایز ناسا، یکی از طریق های هیجان انگیز گوناگونی است که ما را به «نسل آرتمیس»(Artemis Generation) نزدیک می کند. فرایند طراحی پیشنهادات آزمایش پرواز، دانش آموزان را تشویق می کند تا بزرگ فکر کنند و متوجه شوند که استعدادها و خلاقیت آنها، کلید اکتشافات بشریت در آینده خواهد بود.
این چالش که توسط برنامه «فرصت های پرواز»(Flight Opportunities) ناسا مدیریت می شود و اداره آن به دست سازمان «فیوچر اینجینییرز»(Future Engineers) صورت می گیرد، گروههای چهار نفره یا بیشتر از دانش آموزان را دعوت می کند تا تحت هدایت یک مربی، آزمایش های علم و فناوری را برای پرواز زیرمداری طراحی نمایند. ۶۰ گروه برنده انتخاب خواهند شد تا ایده های آزمایشی پیشنهادی خویش را به حقیقت تبدیل کنند. برندگان، ۱۵۰۰ دلار دریافت خواهند کرد تا آزمایش های خویش را انجام دهند، یک جعبه پرواز چاپ سه بعدی بسازند و یک مکان اختصاصی را برای محموله خود در آزمایش پرواز تحت حمایت ناسا داشته باشند. ایده های آزمایشی باید حداکثر تا ۲۰ اکتبر ۲۰۲۳ فرستاده شوند.
سال جاری پیشنهاد شده است که شرکت کنندگان تک رایز با یکی از دو پلت فرم پرواز تجاری پرواز کنند؛ یک بالون در ارتفاع بالا که توسط شرکت «ورلد ویو آو توسان»(World View of Tucson) اداره می شود یا فرودگر موشکی زیرمداری «Xodiac» که تحت نظر شرکت «آستروبوتیک»(Astrobotic) از پیتسبورگ کار می کند. بالون در ارتفاع بالا حدودا چهار ساعت پرواز را در ارتفاع ۲۱ هزار متری فراهم می آورد که با قرار گرفتن در معرض جو بالای زمین، تشعشعات در ارتفاع بالا و نماهای پرسپکتیو از زمین همراه می باشد. این در حالیست که فرودگر حدودا دو دقیقه در ارتفاع حدودا ۲۵ متری بر فراز یک میدان آزمایشی طراحی شده برای شبیه سازی سطح ماه پرواز خواهد نمود.
ناسا دانش آموزان و مربیان آنها را تشویق می کند تا حتی اگر تجربه قبلی در این فعالیت ها نداشته باشند، ایده های آزمایشی را عرضه کنند. طیف گسترده ای از منابع برای پشتیبانی از گروه ها دردسترس است که همچون آنها میتوان به دو کارگاه آموزشی مجازی آینده و یک سفر میدانی مجازی اشاره نمود. گروههای برنده، پشتیبانی فنی و راهنمایی را از سازمان فیوچر اینجینییرز دریافت خواهند کرد که به دانش آموزان کمک می نماید تا مهارت های مورد نیاز را برای تبدیل کردن ایده آزمایشی خود به حقیقت بیاموزند.
«گرگوری تاکر»(Gregory Tucker) مربی گروه تک رایز در «آکادمی اکتشافی نس بیت»(Nesbitt Discovery Academy) و برنده دومین چالش تک رایز اظهار داشت: تک رایز، یک تجربه اعجاب انگیز برای دانش آموزان من بود. وقتی آزمایش نهایی کامل شد، همه حسگرها و مجموعه داده ها به درستی کار می کردند و آزمایش ما آماده آغاز شدن بود. دیدن هیجان در گروه، فوق العاده بود. اعتماد به نفس و غروری که این دانش آموزان در طول ماه ها کار کردن روی این پروژه به دست آوردند، بسیار بود.
آزمایش گروه آکادمی اکتشافی نس بیت به تازگی با یک بالون در ارتفاع بالا پرواز کرد.
گروه ها برای شرکت کردن در مسابقه، ایده آزمایشی خویش را به صورت آنلاین با بهره گیری از دستورالعمل های طراحی و الگوی پیشنهادی در سایت مسابقه ثبت می کنند. برندگان در ژانویه ۲۰۲۴ اعلام خواهند شد. گروههای دانشجویی منتخب، محموله های خویش را از ژانویه تا مه خواهند ساخت و آزمایش های نهایی در تابستان ۲۰۲۴ پرواز خواهند کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چالش تک رایز و روند ثبت نام می توانید به وب سایت فیوچر اینجینییرز رجوع کنید.



1402/05/27
23:43:44
5.0 / 5
214
تگهای خبر: آزمایش , آموزش , حسگر , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است