نمایندگان پارلمان اروپا از دیپ فیك فریب خوردند!

نمایندگان پارلمان اروپا از دیپ فیك فریب خوردند!

با فناوری: سیاستمداران انگلیسی، هلندی، لتونیایی، استونیایی و لیتوانیایی توسط فردی که با فناوری ˮدیپ فیکˮ یا ˮجعل عمیقˮ خودرا در تماس تصویری بجای یکی از مخالفان دولت روسیه جا زده بود، فریب خوردند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از گاردین، برخی نمایندگان پارلمان اروپا با تماس تصویری از جانب فردی مواجه گشتند و فریب خوردند که خودرا با بهره بردن از فناوری "دیپ فیک" بجای "لئونید ولکوف" سیاست مدار مخالف دولت روسیه و از نزدیکان "الکسی ناوالنی" جا زده بود.
طی روزهای اخیر افرادی که بنظر می رسد از فیلترهای "جعل عمیق"(Deep Fake) برای تقلید از چهره های مخالفان دولت روسیه در تماسهای ویدیویی استفاده می نمایند، به نمایندگان پارلمان اروپا مراجعه نموده اند.
نمایندگان پارلمان هلند، مانند همکاران انگلیسی و بالتیکی خود بوسیله یک تماس تصویری با برنامه "زوم" با فردی که با بهره گیری از "جعل عمیق" خودرا رئیس ستاد رهبر مخالفان روسیه به نام "الکسی ناوالنی" جا زده بود، گفتگو کردند.
این افراد فریب خورده عبارتند از "ریهاردز کولز"(Rihards Kols) رئیس کمیته امور خارجه پارلمان لتونی و همین طور نمایندگانی از استونی و لیتوانی.
همچنین "تام توگنهت"(Tom Tugendhat) رئیس کمیته انتخاب امور خارجه انگلیس نیز گفته است که وی نیز هدف این جعل قرار گرفته است. وی در توئیتی با اشاره به "الکسی ناوالنی" رهبر مخالفان دولت روسیه نوشت: دولت پوتین بسیار ضعیف است و از قدرت "ناوالنی" ترسیده است. آنها در حال برگزاری جلسات جعلی برای بی اعتبار کردن تیم "ناوالنی" هستند. آنها امروز با من تماس گرفتند. آنها گفته های من را که پوتین را قاتل و دزد نامیدم پخش نخواهند کرد، بدین سبب من خودم آنرا اینجا منتشر می کنم.



تصویر واقعی لئونید ولکوف(راست)، تصویر دیپ فیک ولکوف(چپ)
"کولز" نیز عکسی از "لئونید ولکوف" دوست "ناوالنی" و تصویری از چهره جاعل را که در تماس ویدیویی از فناوری "دیپ فیک" بهره برده بود، بارگذاری کرد. "ولکوف" اظهار داشت که این دو تصویر واقعاً یکسان به نظر می رسند. وی ادامه داد: بنظر می رسد این چهره واقعی من است، اما آنها چگونه موفق شده اند آنرا روی تماس تصویری قرار دهند؟ به دوران "جعل عمیق" خوش آمدید.
فناوری "جعل عمیق" نام خودرا از فناوری "یادگیری عمیق" وام گرفته است که به شبکه های هوش مصنوعی با امکان تولید یا تقلید چهره ها گفته می شود که رفتارهای انسان را تقلید می کنند.
برنامه های جدید ارائه شده برای تلفن های هوشمند به کاربران این امکان را می دهد که چهره های خودرا تغییر دهند و به شکل کارتونی دربیاورند. از طرفی وضوح ضعیف تماسهای تصویری تا حدی توضیح می دهد که چرا این تماس ها برای اهداف "جعل عمیق" انتخاب شده اند.
"کولز" می گوید شخصی که ادعا کرده "ولکوف" است با وی بوسیله ایمیل ارتباط گرفته و یک تماس کوتاه تصویری نیز با وی برقرار کرده است و در مورد پشتیبانی از زندانیان سیاسی روسیه و الحاق روسیه به کریمه بحث کرده اند. وی اظهار داشت که بعداً فهمیده که قربانی یک شیطنت فناورانه و پیشرفته شده است.
وی نوشت: تجربه خیلی دردناکی بود، اما شاید بتوانیم از این "ولکوف جعلی" برای دادن این درس به ما و همکاران لیتوانیایی و استونیایی تشکر هم نماییم. واضح است که به اصطلاح "زوال حقیقت" یا دوران پسا-حقیقت دارای تهدیدی جدی برای ایمنی و ثبات کشورهای منطقه و بین المللی، دولت ها و جوامع است.
"ولکوف" دو روس به نام "ووان" و "لکسوس" را که مرتباً مقامات غربی را هدف قرار می دهند، متهم کرد که پشت برقراری این تماس ها هستند.
"الکسی استولیاروف" که با نام مستعار "لکسوس" شناخته می شود، صحبت با "کولز" را انکار نکرد و اظهار داشت که آنرا مخفی نگه می دارد. وی استفاده از فیلتر را برای شبیه شدن به "ولکوف" انکار کرد و نوشت: احتمالاً "ولکوف" اطلاعات نادرستی دارد.



1400/02/05
21:11:30
5.0 / 5
1167
تگهای خبر: تولید , فناوری , فیلتر , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است