سلول های ایمنی روده برای مقابله با ام اس تا مغز سفر می كنند

سلول های ایمنی روده برای مقابله با ام اس تا مغز سفر می كنند

نتایج یك پژوهش تازه علمی نشان داده است سلول های ایمنی ساخته شده در روده انسان ها در جریان شكل گیری بیماری ام اس تا مغز انسان سفر می كنند تا با آن مقابله كنند.



به گزارش با فناوری به نقل از نیواطلس، تحقیقی که در مورد بیماری ام اس در آمریکا صورت گرفته نشان داده است که نقش سلول های ایمنی روده در جهت مقابله با بیماری ام اس بسیار مهم می باشد و آنها در مواردی می توانند به بهبود این بیماری یا کند شدن روند گسترش آن در بدن کمک کنند.
بر اساس بررسی مورد اشاره، آنتی بادی های مصونیت ساز خاصی به نام ایمونوگلوبولین ای یا IgA، در نمونه های گرفته شده از بدن بیماران مبتلا به این التهاب عصبی وجود داشته است که منشأ آنها روده انسان است.
آزمایش هایی که در این حوزه بر روی موش ها صورت گرفته هم حاکیست میزان سلول های مورد اشاره در زمانی که مغز در حال مقاومت در مقابل بیماری ام اس است، افزایش می یابد.
آنتی بادی IgA بیشتر توسط سلول های روده تولید می شود و از راه مایع نخاعی به مغز منتقل می شود. نکته جالب اینکه در صورت کاهش شدت بیماری ام اس، تولید این سلول ها هم کاسته می شود. محققان هنوز به درستی نمی دانند این آنتی بادی چگونه در جهت مقابله با بیماری ام اس نقش ایفا می کند.


منبع:

1399/09/03
13:47:58
5.0 / 5
1233
تگهای خبر: آزمایش , پژوهش , تولید , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است