در سال ۲۰۲۶ انجام می شود

روسكاسموس به دنبال ساخت موشك فوق سنگین ۱ و نیم تریلیون روبلی

روسكاسموس به دنبال ساخت موشك فوق سنگین ۱ و نیم تریلیون روبلی

با فناوری: دیمیتری راگوزین رئیس سازمان فضایی روسیه روسكاسموس اعلام نمود كه تمام تیم های علمی و فنی این سازمان را برای طراحی و ساخت یك موشك فوق العاده سنگین بسیج خواهد نمود.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا، راگوزین همینطور در توییتر خود نوشت: "تمام تیم های طراحی روسكاسموس در توسعه یك موشك فوق العاده سنگین شركت خواهند كرد كه با كمك آن روسیه برنامه تحقیق و اكتشاف ماه را آغاز كند."
بنا به قول راگوزین شركت فناوری و صنایع موشكی و فضایی "انرگیا" روز شنبه پیشنهادهای مربوط به مشخصه های فنی موشك جدید و برنامه زمان بندی توسعه و ساخت آنرا مورد بررسی قرار داد.
موشك فوق العاده سنگین روسیه، با عنایت به برنامه های مورد نظر سازمان فضایی این كشور، در مرحله اول باید بتواند محموله هایی به وزن بیشتر از ۷۰ تن را در مدار میانی زمین قرار دهد. اما هدف اصلی ساخت آن، حمل محموله و پرواز در فضای دورتر، بخصوص ماه، مریخ و حتی فراتر از آن است.
برنامه ریزی شده است كه زیرساخت های پرتاب این موشك در پایگاه فضایی واستوچنی در سال ۲۰۲۶ آغاز و نخستین پرتاب در سال ۲۰۲۸ صورت گیرد.
بنا به قول كارشناسان شركت فناوری و صنایع موشكی و فضایی انرگیا در ساخت موشك فوق سنگین وزن، حداكثر استفاده از پیشرفته ترین روش ها و فناوری ها خواهد شد. همینطور مقرر است در این موشك از عناصر و فناوری های موشك رده متوسط سایوز ۵ استفاده گردد.
برپایه محاسبات روسكاسموس، ساخت این موشك و زیرساخت های آن حدود ۱.۵ تریلیون روبل هزینه در بر خواهد داشت.
روسیه تجربه خوبی در طراحی و ساخت موشك های فوق سنگین دارد و پیش از فروپاشی شوروی موشك نیرومند انرگیا را ساخته بود كه گرچه تنها دو طبقه بود اما دو هزار تن وزن داشت و می توانست بیشتر از یك صد تن بار را به مدار حمل كند در حالیكه هزینه ساخت آن به حدود یك دهم انواع دیگر می رسید.
نخستین پرتاب انرگیا در ۱۵ مه ۱۹۸۷ انجام شد. در دومین پرتاب انرگیا در سال ۱۹۸۸ كیهان پیمای بوران را در مدار قرار داد.
به رغم توانایی های فوق العاده موشك انرگیا، این بالابر توانمند پس از فروپاشی شوروی به علت مشكلات مالی روسیه بكلی كنار گذاشته شد.



1397/08/08
14:00:36
5.0 / 5
4976
تگهای خبر: شركت , طراحی , فناوری , موشك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۵

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است