شناسایی فرایندهای عصبی موثر در نادیده گرفتن صدای گام ها

شناسایی فرایندهای عصبی موثر در نادیده گرفتن صدای گام ها

با فناوری: پژوهشگران آمریكایی در بررسی اخیر خود، فرآیندهای عصبی را كه در بی توجهی به صدای گام ها موثر هستند، شناسایی نمودند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، گروهی از پژوهشگران موفق شده اند فرآیندهای عصبی را كه باعث بی توجهی موش ها به صدای گام های خود می شوند، كشف كنند.
"دیوید اسكنیدر" (David Schneider)، استادیار مركز علوم اعصاب "دانشگاه نیویورك" (NYU) اظهار داشت: مغز برای این كه توانایی نادیده گرفتن گام ها را داشته باشد، باید خاطرات را ذخیره كند و دوباره به یاد بیاورد. این كار، مانند ساخت چهارچوب هایی برای رفتارهای تولیدكننده صدا همچون صحبت كردن و یا نواختن موسیقی به حساب می آید.
این پژوهش، بر درك مستقیم بعنوان وسیله ای برای فهم پدیده های عصبی بزرگتر همچون آشكار شدن توانایی بررسی، تشخیص و یادآوری صدای حركات در ارتباط با محیط، تمركز می كند.
"اسكنیدر" اضافه كرد: قابلیت تفكیك صداهای مربوط به حركت از صداهای محیط اطراف، قابلیتی مهم برای شنوایی طبیعی است؛ اما دلیل این كه چگونه مغز می تواند صداهای ناشی از حركات فرد را نادیده بگیرد، ناشناخته است.


"اسكنیدر" و همكارانش در دانشكده پزشكی "دانشگاه دوك" (Duke University)، یك سیستم آكوستیك واقعیت مجازی برای موش ها ابداع كردند. آنها، صدای راه رفتن موش ها روی تردمیل را كنترل كردند و به آنها این امكان را دادند كه مكانیسم های مدار عصبی كه سركوب صداهای ناشی از حركت را یاد می گیرند، شناسایی كنند.
این گروه پژوهشی موفق شد انعطاف پذیری عملكرد عصبی را كشف كند و یك فیلتر حسی به وجود آورد كه امكان نادیده گرفتن گام ها را برای موش ها فراهم آورد. این توانایی به موش ها اجازه داد صداهای اطراف خویش را بهتر تشخیص دهند.
"اسكنیدر" افزود: این توانایی، برای موش ها بسیار مهم است؛ چونكه آنها معمولا طعمه هستند و باید بتوانند صدای خزیدن و یا راه رفتن گربه را بشنوند.
این توانایی، برای انسان ها در ارتباط با تشخیص رفتارهای پیچیده ای مانند صحبت كردن و یا نواختن موسیقی كاربرد دارد.
"اسكنیدر" افزود: هنگامی كه صحبت كردن و یا نواختن موسیقی را یاد می گیریم، صداهایی كه مقرر است بشنویم، پیش بینی می نماییم. ما از ناسازگاری میان انتظار و تجربه برای تغییر موسیقی استفاده می نماییم و از آنجائیكه مغز، برای به حداقل رساندن اشتباهات تلاش می كند، به مرور زمان، قابلیت پیشرفت داریم.
این پژوهش در مجله " Nature" به چاپ رسید.



1397/06/23
16:02:10
5.0 / 5
4459
تگهای خبر: ابداع , پژوهش , تولید , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است