سلول های خورشیدی مبتنی بر آهن توسعه داده شدند

سلول های خورشیدی مبتنی بر آهن توسعه داده شدند

به گزارش با فناوری یك مطالعه بین المللی كه توسط ˮدانشگاه لوندˮ(Lund University) در سوئد انجام شده است، نشان داده است كه ۳۰ درصد از انرژی موجود در یك نوع خاص از مولكول آهن جذب كننده نور به روشی كه قبلاً ناشناخته بود، ناپدید می شود. پژوهشگران امیدوارند با كنترل این مورد بتوانند با استفاده از این سلول خورشیدی مبتنی بر آهن، به پیشرفت سلول های خورشیدی كارآمدتر كمك كنند.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، خورشید منبع نامحدودی از انرژی خالص و تجدیدپذیر است. با این حال، ساختن قطعات در محلول های سلول خورشیدی امروزی مبتنی بر سیلیكون احتیاج به انرژی زیادی دارد و خیلی از عناصر سلول های خورشیدی جدید نادر یا سمی هستند.
ازاین رو محققان در دانشگاه "لوند" آغاز به تولید محلول های جایگزین سلول های خورشیدی مبتنی بر آهن كردند. بعنوان بخشی از این تحقیق، یك تیم تحقیقاتی بین المللی اخیراً یك آزمایش لیزر الكترون آزاد را در استنفورد ایالات متحده انجام داده اند تا بررسی نمایند كه چگونه مولكول های آهن جذب كننده نور الكترون ها را به وضعیتی كه از آن انرژی گرفته می شود، منتقل می كنند.
"جنس اولیگ"(Jens Uhlig) پژوهشگر شیمی "دانشگاه لوند" اظهار داشت: مطالعات ما نشان داده است كه در یك سوم موارد، الكترون به اندازه كافی در بلندمدت در یك موقعیت قرار نمی گیرد كه ما بتوانیم انرژی آنرا استخراج نماییم و انرژی خیلی سریع در كانال قبلی ناشناخته ناپدید می شود. اگر ما بتوانیم راهی برای استخراج انرژی از تمام مولكول ها پیدا نماییم، بازده این سلول های خورشیدی مبتنی بر آهن یا كاتالیزورهای فعال شده با نور به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.
طبق گفته پژوهشگران این مطالعه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار می باشد چون كه آنها توانستند مواد پایدار و مقیاس پذیری را پیدا كنند كه می تواند جایگزین یا مكمل راهكارهای سلول خورشیدی امروزی مبتنی بر سیلیكون شوند.
جنس اولیگ طی این مطالعه دریافت آهن كه یك منبع فراوان در پوسته زمین است، می تواند چاره خوبی برای این مشكل باشد.
وی در آخر اظهار داشت: كشف در ارتباط با این سلول های خورشیدی جدید مبتنی بر آهن بسیار هیجان انگیز است و امیدواریم این كشف، دانش مهمی در مورد چگونگی دستیابی به چالش جهانی انرژی كه با آن روبرو می باشیم، در اختیار افراد قرار دهد.



1398/08/25
01:31:41
5.0 / 5
4480
تگهای خبر: آزمایش , پژوهش , تحقیقات , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است