پرتاب فضاپیمای بوئینگ باردیگر به تعویق افتاد

پرتاب فضاپیمای بوئینگ باردیگر به تعویق افتاد

به گزارش با فناوری فضاپیمای ˮاستارلاینرˮ بوئینگ كه ˮتاكسیˮ جدید فضانوردی بوئینگ است و در خدمت ناسا خواهد بود تا برای اعزام فضانوردان آمریكایی به ایستگاه فضایی بین المللی استفاده شود، نخستین پرواز آزمایشی خود به فضا را باردیگر به تعویق انداخت.


به گزارش با فناوری به نقل از ایسنا و به نقل از انگجت، ناسا چندی قبل یك قرارداد رسمی با شركت های اسپیس ایكس و بوئینگ برای انتقال فضانوردان آمریكایی به ایستگاه فضایی بین المللی از خاك آمریكا به امضا رساند تا این دو شركت سفینه هایی را بدین منظور طراحی نموده و بسازند.
در این راستا چند وقتی است كه شركت های بزرگ "بوئینگ" و "اسپیس ایكس" با یكدیگر در حال رقابت هستند تا نخستین پرواز تجاری خود به فضا را انجام دهند.
حال ناسا و بوئینگ اعلام نموده اند كه نخستین پرواز آزمایشی سفینه "استارلاینر"(Starliner) بوئینگ به فضا به تعویق افتاده است.
فضاپیمای "استارلاینر" بوئینگ با نام كامل "CST-۱۰۰ Starliner"، نخستین پرواز آزمایشی خویش را به ایستگاه فضایی بین المللی خواهد داشت و طی این مأموریت موسوم به "پرواز آزمایشی مداری"(Orbital Flight Test) این كپسول سوار بر موشك فضایی "اطلس وی"(Atlas V) از پایگاه نیروی هوایی كیپ كاناورال در فلوریدای آمریكا پرتاب خواهد شد.
این فضاپیما مقرر است پرواز خویش را در ماه آگوست سال جاری انجام دهد. دقیقاً یك سال بعد از زمانی كه پرتاب آن برنامه ریزی شده بود.
ناسا و بوئینگ در ابتدا اعلام نموده بودند كه پرواز "استارلاینر" در اوت ۲۰۱۸ صورت خواهد گرفت كه یك سال عقب افتاد.
مقامات ناسا در یك نشست مطبوعاتی علت تأخیر را آماده سازی بهتر فضاپیما برای انجام آزمایشات مجدد اعلام نمودند.
مقرر است نخستین پرواز سرنشین دار استارلاینر در اواخر ۲۰۱۹ میلادی صورت گیرد و تعدادی فضانورد، زمین را به مقصد "ایستگاه فضایی بین المللی"(ISS) ترك كنند.
گفتنی است ظاهراً در این رقابت فضایی "بوئینگ" از "اسپیس ایكس" عقب مانده چونكه "اسپیس ایكس" برنامه دارد نخستین پرواز آزمایشی فضاپیمای بدون سرنشین خویش را در ماه "مارس" انجام دهد.
البته باید گفت اسپیس ایكس هم تابحال بارها پرواز فضاپیمای خویش را به تأخیر انداخته است. ازاین رو هنوز زود است كه برنده این میدان رقابت تعیین گردد.



1398/01/16
17:56:03
5.0 / 5
4502
تگهای خبر: آزمایش , شركت , طراحی , فضاپیما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳

لینک دوستان با فناوری

بافناوری

با فناوری
با فناوری

با فناوری

معرفی فناوری روز دنیا

bafanavari.ir - حقوق مادی و معنوی سایت با فناوری محفوظ است